A helyszínen éppen 2 gyerek és 2 nő pihent a padon, amikor egy idős asszony a kocsijával a Pusztaszeri útra kanyarodott, de közben elvesztette az uralmát a jármű felett. Kocsijával először áttért a szembejövő sávba, majd felhajtott a járdára, ahol felborította a járókelőkkel teli padot. Végül nekicsapódott a Pusztaszeri út 93. kerítésének.

A Metropol stábja a helyszínen járt utána a baleset körülményeinek, és sikerült megszereznie a helyi barkácsbolt kamerájának felvételét is, amelyen látszik, ahogy kihajt az autó árkon-bokron keresztül a körforgalomból.

A felvétel végén látszik, ahogy a bolt tulajdonosa és fia is a kintlévők segítségére siet. Lapunk számára nyilatkozott is a férfi, Tóth László a Dr. Hause bolt tulajdonosa.

A Törökvész út felől érkezett nagy sebességgel az idős hölgy, és egyszerűen kiesett a kezéből az irányítás, és kövér gázzal átjött ezen a középső sávon, fel a padkára, utána pedig levitte a padot. A padnál azért nem voltak sokan, mert oda tűzött a nap. Ha ez akkor történik, amikor itt már árnyék van, akkor itt olyan vértocsogás lett volna, hogy hihetetlen. Sokan ott álltak a buszmegállóban, az árnyékban” – nyilatkozta lapunknak Tóth László, az üzlet tulajdonosa.

Ha kíváncsi vagy az ügy részleteire, látogass el pénteken a Metropol.hu-ra vagy keresd lapunkat a terjesztőknél!