Az évek óta sikeres műsor idén NYÁR 21 címmel tér vissza. A 11. évadban a helyszín változatlan, most is a Révfülöpi móló lesz. A műsor immár nemcsak a Balaton körüli programokkal foglalkozik, hanem Magyarország teljes turisztikai kínálatát mutatja be.

Arra törekedtünk, hogy ugyan a fő helyszín valóban Révfülöp maradt, de a műsor fókuszáljon az ország egész területére” – fogalmazott Medveczky Balázs, a Duna Televízió csatornaigazgatója.

A műsor felhívja a figyelmet a kicsiknek és nagyoknak szóló legvonzóbb programlehetőségekre, az aktuális nyári trendekre, a kedvelt kirándulóhelyekre. Ezen kívül elkalauzolják a nézőket olyan helyekre is, amelyek kevésbé ismertek.

Amikor elindultunk felfedezni itt az országot pár héttel ezelőtt, akkor azért jártunk pár olyan helyen, amiről azt gondoltuk, hogy ismerjük és tudjuk és mégiscsak felfedeztünk olyan kis rejtett gyöngyszemeket, amiket azt gondolom, hogy ha valakinek a figyelmébe ajánlunk, akkor ezt a nyári időszakot ezt igazán színessé tudjuk tenni” – mondta Rátonyi Kriszta a NYÁR 21 műsorvezetője.

A NYÁR 21-ben naponta lesznek élő kapcsolások, ahol nemcsak a a programokról kapnak tájékoztatást a nézők, hanem gasztronómiai újdonságokat is megismerhetnek.

A műsor házigazdája Rátonyi Kriszta mellett Fodor Imre lesz, a másik műsorvezető páros pedig Somossy Barbara és Forró Bence.

A műsor hétfőtől szombatig délelőtt 10 és 12 óra között látható majd. Az első adás június 16-án lesz a Duna csatornán.