Hűtőben vagy kamrában kell tartani a ketchupot? Végre kiderült a válasz!

Megosztó téma, megosztó eredménnyel. A Heinz szerint így kell tárolni a ketchupot.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2025.02.05. 12:30
Módosítva: 2025.02.05. 13:04
Heinz tárolás ketchup

Végleg eldőlt, hogy a ketchupnak hol a helye – írja a Unilad.

A ketchup tárolásáról szóló kérdésben nem volt egyöntetű vélemény 
Fotó: Pexels/Erik Mclean/Képünk illusztráció

Hol tároljuk a ketchupot?

A Heinz felmérést végzett a közösségi médiában, amelyben több mint 2500-an vettek részt. A szavazatok egyenlően oszlottak meg, ezért úgy döntöttek, hogy előállnak a helyes válasszal. A Heinz képviselője, Olivia Lennon nyilatkozott:

Mindig is csak egy helyes válasz volt, és örömmel osztjuk meg a Heinz Tomato Ketchup kedvelőivel, hogy a ketchupunknak a hűtőben kell lenniük. Bár tisztában vagyunk vele, hogy sok Heinz Tomato Ketchup-rajongó a szekrényben tárolja a ketchupot, a felbontás után a hűtést ajánlunk. Ez a legjobb módja annak, hogy megőrizzük a Heinz Tomato Ketchup finom, fanyar ízét, amelyet ismerünk és szeretünk.

Hogy a legnagyobb kétkedők számára is biztos legyen a válasz, a Heinz termékek legalján ez a szöveg olvasható

A legjobb élmény érdekében felbontás után hűtse le. 

Amikor a Redditen megkérdőjelezték ezt az álláspontot, egy felhasználó frappáns válasszal reagált:

Sok szósz, mint például a ketchup és mustár hosszabb ideig tárolható a polcon, mint ameddig a legtöbb ember elhasználná őket. Előbb-utóbb annyira leromlik a minőségük, hogy le kell lecserélni őket. A minőségük megőrzéséhez ajánlott a hűtés, de általában véve ez az egyetlen ok. Egyes kézműves vagy házi készítésű fajták nem biztos, hogy olyan jól bírják a gyűrődést, mint a tömeg gyártottak.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás