Megosztó téma, megosztó eredménnyel. A Heinz szerint így kell tárolni a ketchupot.
Végleg eldőlt, hogy a ketchupnak hol a helye – írja a Unilad.
A Heinz felmérést végzett a közösségi médiában, amelyben több mint 2500-an vettek részt. A szavazatok egyenlően oszlottak meg, ezért úgy döntöttek, hogy előállnak a helyes válasszal. A Heinz képviselője, Olivia Lennon nyilatkozott:
Mindig is csak egy helyes válasz volt, és örömmel osztjuk meg a Heinz Tomato Ketchup kedvelőivel, hogy a ketchupunknak a hűtőben kell lenniük. Bár tisztában vagyunk vele, hogy sok Heinz Tomato Ketchup-rajongó a szekrényben tárolja a ketchupot, a felbontás után a hűtést ajánlunk. Ez a legjobb módja annak, hogy megőrizzük a Heinz Tomato Ketchup finom, fanyar ízét, amelyet ismerünk és szeretünk.
Hogy a legnagyobb kétkedők számára is biztos legyen a válasz, a Heinz termékek legalján ez a szöveg olvasható
A legjobb élmény érdekében felbontás után hűtse le.
Amikor a Redditen megkérdőjelezték ezt az álláspontot, egy felhasználó frappáns válasszal reagált:
Sok szósz, mint például a ketchup és mustár hosszabb ideig tárolható a polcon, mint ameddig a legtöbb ember elhasználná őket. Előbb-utóbb annyira leromlik a minőségük, hogy le kell lecserélni őket. A minőségük megőrzéséhez ajánlott a hűtés, de általában véve ez az egyetlen ok. Egyes kézműves vagy házi készítésű fajták nem biztos, hogy olyan jól bírják a gyűrődést, mint a tömeg gyártottak.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre