Visszajött a halálból, és mindent bevallott: ilyen a mennyország

Az édesanya azt vallja, a halál a leghihetetlenebb dolog, amit túlélt.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.25. 19:30
mennyország anya agyvérzés

A kanadai anya azt állítja, hogy rövid időre átment a „túloldalra”, és ott állt a mennyország kapujában. Azt mondta, hogy „a halál volt a leghihetetlenebb dolog, amit valaha átéltem”.

mennyország
Fotó: Illusztráció/Pexels

Egy édesanya megosztotta halálközeli élményét, felfedve „a helyet, amelyet meglátogatunk, mielőtt belépnénk a mennyország kapuján”, és „a nehéz döntést, amellyel megérkezéskor szembe kell néznünk”.

Amber Cavanagh egy filmet nézett a családjával, amikor hirtelen súlyos migrén támadta meg, ami arra késztette, hogy korán lefeküdjön. Néhány órával később azonban arra ébredt, hogy testének jobb oldala teljesen lebénult, és nem lát a fél szemére. Pánikba esve riasztotta férjét, Michaelt (41), aki azonnal mentőt hívott, és kórházba szállították.

Odaérve az orvosok közölték a 43 éves nővel, hogy kettős agyvérzés miatt 50 százalék esélye van a túlélésre. Amber elmondta, hogy rövid időre átment a „másik oldalra” e megpróbáltatás során, és most megosztja meglátásait „a helyről, amelyet közvetlenül a mennybe lépés előtt látogatunk meg”, valamint arról a „kemény döntésről”, amelyet néhányunknak meg kell hoznia.

„A halál volt a leghihetetlenebb dolog, amit valaha átéltem” – mondta a kanadai Vancouver-szigetről származó pszichés médium a NeedToKnow-nak . „Az egész élmény valójában hálássá tett az agyvérzésekért. Beléptem abba, amit csak a mennyország »találkozási pontjaként« tudok leírni, mielőtt hivatalosan átmentem volna. Nem volt félelem, csak szeretet. Úgy néztem ki, mint önmagam legjobb verziója, és már ott volt körülöttem mindenki, akit valaha szerettem – beleértve a gyerekkori kutyáimat is. De választanom kellett: újra a gyerekeimmel szeretnék lenni, vagy ezen a helyen maradni, ahol olyan békét éreztem, mint még soha. Valóban nem volt könnyű, olyan volt, mintha hazajöttem volna, nem akartam elmenni.”

„Mindent újra kellett tanulnom: járni, beszélni és enni. A családom számára ez maga volt a pokol. Most azonban nem félek attól, hogy meghalok vagy átmegyek a másik oldalra. Attól tartok, nem leszek képes újra visszatérni arra a helyre."

Amber viszonylag egészséges életmódot folytatott a hirtelen agyvérzések előtt. A félájultan fekvő kétgyermekes anyukának azt mondták, hogy teste egy második agyvérzésen megy keresztül, az agya „kontrollálhatatlanul” vérzik. A vérzés megállítására olyan gyógyszert kapott, amelynek 50%-os túlélési aránya a szervezetre gyakorolt ​​intenzív hatása miatt. Sajnos ez nem működött, és egy másik közeli kórházba szállították sürgős agyműtétre.

Ám mindezek során a családja azt feltételezte, hogy nem hallja őket – de igen, így Amber szíve majdnem megszakadt a fájdalomtól. Azt mondta: „Szörnyű volt. Több mint valószínűnek tűnt, hogy tényleg meg fogok halni. Hallottam, ahogy a nővérek azt mondták a gyerekeimnek: »Most mondj el mindent, amit csak akarsz, mert valószínűleg többé nem fogod látni.« Szó szerint halálra rémültem, és próbáltam beszélni velük, de ők azt hitték, csak motyogok ájultan. Hallottam, hogy mindenki búcsút mond és sír, nem tudtam, hogy még mindig itt vagyok. A mai napig ez az egyik legfélelmetesebb dolog, amit valaha átéltem.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás