„Szétba**uk az egész M1-et” - erőszakos cselekményekbe kezdett Magyar Péter akciócsoportja, a Metropolra is rátámadtak

A Tisza párt rohamosztaga lapunkra is rátámadt. Választási plakátok felgyújtása, sajtótermékek megsemmisítése, fenyegetések, agresszív, alpári posztok, fizikai erőszakra is hajlandó aktivisták toborzása – ez a Tisza párt új rohamosztagának eddigi mérlege.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.02. 07:56
Módosítva: 2024.10.02. 10:24
Magyar Péter erőszak MTV

A Metropol információ szerint Magyar Péter a Tisza párt egyik szervezőjét és vezető aktivistáját, László Donátot bízta meg az akciócsoport felépítésével és irányításával. Lapunkra is rátámadtak, példátlan módon, erőszakosan megsértve a sajtószabadságot.

Magyar Péter és a Tisza-párti akciócsoport vezetője, László Donát. Gyújtogatás és rongálás az eddigi mérleg

László Donátra akkor figyelt fel a Tisza párt elnöke, amikor a legutóbbi választások idején felgyújtotta fideszes jelöltek plakátjait, miközben a politikusokat emberi méltóságukban is alázó posztokat tett közzé.

Donát László "égjen a fejed te fa**opó" felkiáltással gyújtotta fel a kormánypárti jelöltek választási plakátját

 

A Magyar Péter-féle akciócsoport legújabb „projektje” a Tisza-párttal kritikus média ellen irányul. A csoport – melybe további jelentkezőket is várnak – tagjai járják Budapestet és megsemmisítik a Magyar Péterről kritikusan író Metropol példányait. Ehhez hasonló, a sajtószabadságot súlyosan sértő akciókat eddig csak náci és kommunista rohamosztagok hajtottak végre, például a harmincas évek Németországában.

A Magyar Péter megbízásából tevékenykedő László Donát fél éve, a Tisza párt megalakulása óta szervez erőszakos akciókat. Legújabb megmozdulásának célja a Magyar Péterrel kritikus sajtó módszeres ellehetetlenítése. Az akciócsoport vezetőjeként több Facebook-bejegyzésben is arra szólítja fel a tiszásokat, hogy gyűjtsék be és semmisítsék meg közterületekre kihelyezett Metropol újságokat. Különös értelmezése ez a Magyar Péter által oly nagyra tartott szólás- és sajtószabadságnak…

A TISZA-párti erőszak-brigád megmozdulásai azért különösen ijesztőek, mert megszólalásig hasonlítanak a kommunisták és a nemzetszocialisták által elkövetett atrocitásokhoz. A XX. század totalitárius diktatúrái kivétel nélkül fegyveres erőszak alkalmazásával emelkedtek fel, ami legtöbb esetben a velük egyet nem értő sajtó módszeres megsemmisítésével kezdődött.

A Magyar Péter-féle akciócsoport most a közmédia elleni tüntetésre készül. Az ellen a közmédia ellen, ahol néhány napja ő maga is kifejtette nézeteit. A „rohamosztag” parancsnoka a legutóbbi posztjában agresszív, alpári stílusban így fogalmazta meg a felhívását:

„ Gyertek, szétba***uk a Híradót!

 

Aztán egy posztban kijelentette, hogy fejszét is visz magával a demonstrációra…

László Donát fejszével megy a MTVA szákházához

„Harcra fel!!” 

– így nyomatékosította erőszakos szándékait a brigádparancsnok egy másik bejegyzésben, amihez egy csákányos képet is csatolt.

"Harcra fel!!" - közölte követőivel a brigádparancsnok

A TISZA-párti erőszak-brigád megmozdulásai  megszólalásig hasonlítanak a kommunisták és a nemzetszocialisták által elkövetett atrocitásokhoz. A XX. század totalitárius diktatúrái kivétel nélkül fegyveres erőszak alkalmazásával emelkedtek fel, ami legtöbb esetben a velük egyet nem értő sajtó módszeres megsemmisítésével kezdődött.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás