"Szeretlek, gyere haza" - nyomtalanul eltűnt a reptéren a férfi, a rendőrök sem találják

A bőröndje a reptéren maradt, telefonját és bankkártyáját nem használták.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.19. 06:30
eltűnés aggodalom reptér

Kétségbeesve keresi azt a Jesse George-ot a családja, aki a denveri reptéren tűnt el beszállás előtt. A 35 éves férfi Oregonból Arkansasba utazott volna denveri átszállással, ám második járatára már nem szállt fel, nem ért oda a célállomásra. Testvére, Breanna elárulta, hogy Jesse-nek valami gondja akadt az átszállásnál az ideiglenes személyi igazolványával a biztonsági ellenőrzés során. Ezek után tűnt el rejtélyes körülmények között. 

reptéri káosz,
2024-07-19
Nyomtalanul tűnt el a reptéren Fotó: olvasói

Nagyon csalódott volt. Ez volt az utolsó alkalom, amikor beszéltünk vele telefonon

 - jelentette ki Breanna, aki szerint testvére a mentális egészsége miatt tűnt el. Nem értik, mi történhetett vele, hova lett. Egy biztos: bőröndje még mindig a denveri reptéren van. 

A rendőrség eltűnés miatt körözést adott ki Jesse után, akinek telefonjáról azóta sem indítottak beszélgetést és a bankkártyáját sem használták, így semmi nyom nincs arról, merre lett. Annyit tudni, hogy a reptéri rendőrség és a légitársaság munkatársai szerint (akikkel utazott volna), Jesse nem próbált meg átkelni a biztonsági ellenőrzésen újra az első alkalom után. 

Breanne reméli, hamarosan újra láthatja testvérét, vagy legalább hallhatnak róla. Ezért publikus üzenet is küldött neki:

Szeretlek. Gyere haza, lépj velem kapcsolatba. Mindannyiunkat megrémítesz. Csak hívj fel minket

 - közölte aggódva, miután elmondása szerint nem jellemző Jesse-re, hogy csak úgy eltűnik. 

A denveri nemzetközi reptér a világ egyik legforgalmasabb légikikötője. Tavaly a saját rekordjukat megdöntve 70 millió utast szolgáltak ki 12 hónap alatt. Honlapjuk szerint a reprét 53.000 négyzetméter nagyságú, ami Manhatten nagyságának kétszerese, írja az UNILAD.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás