„Biztos, hogy nem ember” – rejtélyes figura jelent meg Ági fotóján: édesanyja szelleme tért vissza?

Egy hideg őszi reggelen Ági futni indult, majd lőtt egy képet a felkelő napról. Otthon megdöbbenve nézte vissza a fotót: a kihaltnak hitt útszakaszon egy hórihorgas, fekete alak jelent meg. Ági most retteg, szerinte ugyanis baljóslatú üzenete van a képet megjelenő rémalaknak.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.10.25. 20:02
szellem kísértet szellemalak rémisztő

Ágit sosem foglalkoztatta igazán a spirituális világ, ám képtelen elfelejti azt a rettenetes élményt, amikor 18 évvel ezelőtt jelenése volt. Különösen most, amikor újra megismétlődött: ezúttal le is fotózta a szellemet, ami meglátogatta.

szellem
Áginak futás közben jelent meg egy szellem (Képünk illusztráció) Fotó: pexels.com

2006-ban volt egy nagyon furcsa, ijesztő álmom, amikor megjelent előttem egy fekete alak. Olyan volt, mint aki lesújtott rám. Borzalmas volt

– emlékezik vissza rémálmára Ági, aki egy hétre rá elveszítette édesanyját, akinek halálakor újabb megmagyarázhatatlan esemény történt. Ági épp vendégségben volt. Aznap nagyon meleg nyári nap volt, alig járt a levegő. A család kinyitotta a teraszajtót, ami később egy hatalmas csattanással becsapódott, holott egyáltalán nem mozgott a levegő. Ági később megtudta, édesanyja pont ebben az idősávban hagyta itt ezt a földi világot. Az asszony már el is felejtette volna ezeket a különös látomásokat, ha nem történik meg vele újra.

Újabb túlvilági jelenés 18 évvel később: szellemet fotózott az édesanya

Reggel elmentem futni. Körülbelül 1 fok volt, senki sem volt körülöttem. Gyönyörű volt a táj, ahogy jött fel a nap a ködön át, gondoltam, lövök pár fotót. Amikor otthon visszanéztem a képeket, teljesen ledöbbentem

– mesél a felismerés pillanatáról Ági, aki egy hórihorgas fekete alakot fedezett fel az egyik fotón. Ági most retteg, hiszen bár legutóbb álmában jelent meg az alak, tart tőle, hogy újabb tragédiát sejtet a megjelenése.

szellem
A rémalak egyértelműen ott van a képen – Olvasói fotó

Tudom, hogy nem volt ott senki, a fényképen mégis ott egy fekete alak. Persze a családom is hülyének néz. Én nem tudom, hogy mi van a képen, de az biztos, hogy nem ember!

– állítja határozottan Ági, aki hosszas találgatások és beszélgetések után végül arra jutott, hogy bármit is látott a képen, nem tulajdonít neki jelentőséget, hiszen nem akar valami rosszat bevonzani.

Próbálok inkább arra gondolni, hogy édesanyám jelent meg előttem azért, hogy elköszönjön és bocsánatot kérjen azért, amiért elhagyott

– zárja Ági, aki azért gondolja, hogy édesanyja szelleme 18 év után tért vissza, mert éppen a napokban lett annyi idős a kislánya, mint amikor őt elhagyta az édesanyja. Ági olyannyira pozitívan áll az eseményekhez, hogy minden félelem nélkül már másnap elment futni a látomás helyszínére, bátran szembenézve bármivel, amit a sors neki szánt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás