Hátborzongató: két katona szellemét kapták lencsevégre

A kísértetek keresztülrohantak egy ágyún.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.26.
Módosítva: 2024.08.26.
szellem kísértet katona

Hátborzongató videó kering az interneten, ami miatt egyre többen hisznek a szellemekben. Mindezt azok után, hogy egy autó fedélzeti kamerája felvett kettő ilyen szellemalakot Gettysburgben egy olyan területen rohangálni, ahogy polgárháború volt régen. Épp ezért úgy vélik, két elhunyt katonáról lehet szó. 

szellem, paranormális, ijesztő
Két katona szellemét látták Fotó: unsplash.com

A felvétel tulajdonosa, Greg Yuelling, aki lányaival és nagybátyjával ült a kocsiban, azért volt ott a környéken, hogy felfedezzék a régi csatateret és többet megtudjanak róla, amikor is a hátborzongató jelenet történt.

Az éjszaka közepe volt, amikor először hangokat hallottunk. Én a bal oldalamról, az unokabátyám a jobb oldaláról. Ködös volt, de ilyen fura köd, egy folt volt csak, egy helyen. Ekkor láttunk meg két alakot mozogni a sötétben. Ember méretük volt, keresztül rohantak egy ágyún! Ijesztő volt, nagyon ijesztő

 – mesélte Greg hozzátéve, hogy hazaérve azonnal nagy képernyőn is visszanézték a felvételt, ami kinagyítva még hátborzongatóbb volt, írja a LadBible.

Rettentően izgalmas, de fura is volt. Még jobban kirázott minket a hideg. Valami hívott vissza, de nem mertem visszamenni, megijedtem. 

A helyszín, ahol a szellemeket látták az 1863-as amerikai polgárháború legvéresebb eseménye, a gettysburgi csata volt, amelyben nagyjából 46-56 ezer ember vesztette életét, és körülbelül 5 ezer ló. A véres csata három napig tartott, de több komolyan sérült katona még utána is ott maradt a földön fekve, az életéért küzdve.

Hallottam emberektől, hogy szellemek járnak arra, de szkeptikus voltam. Ez idáig. Most már hiszek bennük.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás