"A tál mellé volt írva, hogy SOS" – Szellemek járnak egy rózsadombi villában? Hátborzongató dolgok történnek Bettinával





Bettina nagy örömmel költözött a Rózsadombra egy csinos budai villába, ami bár régi építésű volt, a benne kialakított albérlete modern és szép volt. Egész addig nagy volt a boldogság, míg furcsa dolgokat nem kezdett el tapasztalni a házban. Bettina most vallja: szellemek járnak a villában.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.03.16.
Módosítva: 2024.03.17.
szellem tisztítás buda villa ház

Felújított, modern lakások vannak kialakítva abban a rózsadombi villában, ahová Bettina is költözött 2023 októberében. A fiatal lány maga sem értette miért nem tudott nyugodtan aludni november óta, majd a születésnapján egy furcsa álomból riadt fel. Ekkor kezdte el érezni, hogy valami nincs rendben a lakással, sőt, talán az egész házzal.

Az edényből SOS feliratban került ki a só a földre / Fotó: Olvasói fotó

Tragikus múltja lehet a szellemjárta rózsadombi villának

Bettina egy világító tükörrel álmodott, ugyanazzal, ami a lakása falán is ott volt. Az álma annyira megijesztette és rossz érzéseket keltett benne, hogy egy spirituális ismerőse tanácsára le is takarta a tükröt és sót tett alá tálban. Ez után azonban még furcsább dolgok kezdtek történni a házban, ahol Bettina már nem is mer tartózkodni.

November óta nem tudok rendesen aludni az albérletben, a szervezetem is legyengült, hajnalban pedig azt érzem, mintha ott lenne valaki a lakásban. Amikor letakartam a tükröt azt hittem megoldódik a dolog, de nem így lett. A ponyva egyszer csak a semmiből leesett a tükörről, a sóval teli tálban pedig kéznyomokat láttam és a tál mellé volt írva, hogy SOS

– mesélte tapasztalatait Bettina a Metropolnak, aki azóta nem is mer otthon aludni. Először ő sem akarta elhinni, amiket tapasztalt, míg utána nem nézett kicsit a villának, amiben lakik.

„Kiderült, hogy a 40-es években művészkolónia élt a házban, ahol gyakran rendeztek partikat is. A látnok ismerősöm mondta, hogy 1947 körül az egyik művész férfi múzsája, egy fiatal lány egy ilyen partin túlzott alkoholfogyasztás vagy mérgezett ital miatt elhunyt. A testét pedig a pince alá temették, ahol akár azóta is ott lehet, a lelke pedig itt kísérthet" – részletezte Bettina, hogy mit talált a ház múltjáról. Bettinának több sem kellett, azonnal elkezdte kutatni a lehetőségeket, hogy megtisztítsa a házat a lelkektől és utána járjon, hogy valóban az itt elhunyt lány lelkét érzi-e a villában.

A ház pincéje is hátborzongató Fotó: Olvasói

"El fogok innen költözni"

Bettina bízott a tisztításban, állítása szerint a szellemek el is tűntek, de nyitott átjárók maradtak a házban, amiket nem sikerült lezárni. Ráadásul már nem csak Bettina, de a párja, a barátnője és a szomszéd is érzi a furcsaságokat.

Járt itt egy szellemkutató csapat, akik egy eszközzel felmérték az elektromosságot a lakásban, valamint megjelent az itt meghalt fiatal lány szelleme is, az eszközt bekapcsolva 1-2 szót kezdett el mondani: Pince pince pince, serleg, féltékeny nő. Ez után kihívtunk egy ismert mágust a társával, hogy azonnal tisztítsa meg a lakást. Tájékoztatott minket hogy a lakás önmagában kevés, az egész házat meg kell, kezdve a pincétől

– mondta Betti, aki szerint a tisztításkor sikerült távoznia a lány szellemének, de a mágus szerint még további átjárók vannak a házban a túlvilágra, amiket nem tud lezárni.

„Jelenleg ott tart a dolog, hogy egy hete nem élek életvitelszerűen a lakásban, a páromhoz költöztem ideiglenesen. Beszélni fogunk a főbérlőmmel, ugyanis nem tartjuk kizártnak, hogy tudta, hogy a ház szellemjárta. Maga a lakás gyönyörűen van berendezve így 6 hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy valaha is ezeket a jelenségeket fogjuk tapasztalni" – részletezte Betti, aki azt tanácsolja mindenkinek, aki régi épületbe, villába költözik, hogy keressen rá, milyen a múltja az épületnek. Hiszen egy olyan ház, ahol tragédiák történtek, könnyen lehet szellemtanya. Betti azt javasolja, ha valaki ilyet tapasztal, ne féljen, nem rossz szándékkal vannak ott a lelkek. Hívjon szakértőt és segítsen a szellemeknek eltávozni a házból, hiszen valójában ők is azt szeretnék. 





 





Ezeket olvastad már?
Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás