„Nyugodj békében, gyönyörű angyalom” – hosszú szenvedés után meghalt a kétgyermekes Erika

Hihetetlen összefogást mutattak meg az emberek egy rákos édesanya két gyermekéért.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.25. 14:30
Erika kétgyermekes rákos

Gyertyafényes virrasztást tartott a családja annak a kétgyermekes, egyedülálló édesanyának, aki 1,2 millió dollárt gyűjtött össze halála előtt gyermekei számára.

Fotó: GoFundMe

Erika Diarte-Carr október 11-én halt meg a Utah állambeli Ogdenben a kissejtes tüdőkarcinóma egy rendkívül agresszív formájával folytatott hosszú küzdelem után, mindössze 31 évesen.

Saját temetését kezdte tervezni, miután megkapta a pusztító diagnózist, és abban reménykedett, hogy összegyűjthet 5000 dollárt, hogy kifizesse. Ehelyett emberek ezrei szerte a világon több mint 1,2 millió dollárt gyűjtöttek össze, és minden többlet pénzt gyermekei, Jeremiah (7) és Aaliyah (5) számára tettek félre.

Carr temetése október 23-án volt a helyi temetőben, családja pedig virrasztást tartott. 

„Ő volt a mindenem, és ő volt az a személy, akihez futhattam, és mindig mindenben mellettem volt” – mondta nővére, Vanessa Barnes. 

Gina Barnes, Carr másik nővére azt mondta, hogy gyermekei „nagyon nehéz időket élnek”, de segített nekik a közösség támogatása.

„Csak megpróbálunk együtt gyászolni, és valóban megmutatni az embereknek, ki is volt Erika. Nagyszerű ember volt, igazán jószívű lélek.”

Jeramiah vasárnap reggel megkeresztelkedett a The Genesis Project Ogdenben. Matt Roberts vezető lelkész elmondta a gyülekezetnek, hogy Erika utolsó kívánsága az volt, hogy megkeresztelkedjen, valamint gyermekei is. Az egybegyűlteknek azt mondta: „Példátlan idők felé tart ez a család, de ma azt az örökséget ünnepeljük, amelyet egy anyuka hagyott hátra gyermekei számára.” 

Carr családja megrázó monokróm fotókat osztott meg róla, miután meghalt az ágyban, és az arcát egy szívecskés hangulatjel takarta el. 

„Nyugodj békében, gyönyörű angyalom, örökre a szívünkben maradsz, és soha nem felejtünk el – írta unokatestvére, Angelique Rivera. – Majd találkozunk a túloldalon!”

Sokkos terminális rákdiagnózisa azután született, hogy három évvel ezelőtt bement a sürgősségi osztályra, mert vállsérülést szenvedett. 2022-ben, anyák napja előtt értesült a megsemmisítő hírről, mielőtt idén január 17-én megtudta, hogy Cushing-szindrómában is szenved. Emiatt gyorsan hízott, szinte felismerhetetlen lett, már járni sem tudott.

Az egyedülálló anya ameddig csak lehetett, teljes munkaidőben dolgozott, mindössze két hónap szabadságot vett ki az orvosi találkozókra, műtétekre, biopsziákra, sugár- és kemoterápiás kezelésekre. 

„Szégyelltem és zavarba jöttem, hogy az emberek megtudják az igazságot, ezért titkoltam, ameddig csak tudtam – írta a GoFundMe-oldalán –, de a fizikai hatások kezdik átvenni az irányítást, és nem vagyok képes tovább titkolni.” 

Carr szeptemberben abbahagyta a kezeléseket, mivel azok már nem voltak hatékonyak, és azt mondták neki, hogy már csak három hónapja van hátra. 

„Három hónap, amit a babáimmal és szeretteimmel tölthetek” – írta –, „három hónap, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a hátralévő időmből.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás