Feleségül vennéd a szerelmed? Házas férfiak árulták el, hogy mire figyelj, ha jót akarsz magadnak

Te mit gondolsz a házasságról?



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.25. 10:00
Módosítva: 2024.10.25. 10:08
házasság férfiak kapcsolat

Bár sokan azt gondolhatják, hogy minden csupa boldogság, ha egyszer a szerelme oldalán kimondjuk a boldogító igent, de ez nem mindig van így. Mielőtt úgy döntesz, hogy belevágsz az életre szóló elköteleződésbe, a legjobb, ha megkeresed az életedben a házas embereket, hogy megtudd, mit gondolnak valójában a házas életről, mit sajnálnak a legjobban. Jó eséllyel megtudsz majd valamit, amit addig nem tudtál. 

esküvő, férj, feleség, menyasszony, vőlegény
Illusztráció / Fotó: unsplash.com

Figyelembe véve, hogy a Unilad szerint az Egyesült Államokban a férfiak 67,85 százaléka házas volt 2022-ben, rengeteg olyan ember van, akit meg lehet kérdezni a házasságról. Nemrég az X-en az egyik felhasználó kérdezte meg a férfiakat: „mit sajnálsz a legjobban a házassággal kapcsolatban?”. A válaszok eléggé megdöbbentőek voltak, többen inkább tanácsokat adtak.

Élj együtt a partnereddel legalább 3 évig, mielőtt fontolóra vennéd a házasságot. Ez idő alatt kezdjetek el felnőtté válni, tanuljatok meg együtt élni egymással. Aztán házasodjatok össze, ha még mindig úgy gondoljátok

– írta valaki válaszul.

Egy másik felhasználó is megosztotta véleményét:

Házasodjatok meg korán, nézzetek szembe a fiatalkori gondokkal, és élvezzétek a későbbi életet, amikor a gyerekeitek már felnőttek. Hidd el, 40 éves korodra már kevesebb gondod lesz.

Valaki más azt írta:

Figyelj arra, hogy az anyósod hogyan bánik a férjével – ez egy jelzése lehet annak, hogy a feleséged hogyan bánhat majd veled.

Egy személy így reagált:

Az anyós nem mindig jó mutatója a házasságnak. Ha túl közel áll az anyjához, akkor maradj távol tőle. Ha közel áll az apjához és őrült anyja van, akkor vedd el. Úgy fog veled bánni, ahogy azt szeretné, ha az anyja bánna az apjával.

Egy felhasználó így gondolkodik:

A házas férfiak gyakori bánata, hogy nem helyezik előtérbe a kommunikációt és az érzelmi kapcsolatot a házasság korai szakaszában. Azt tanácsolnám a szingli pasiknak, hogy értsék meg, mit akarnak a partnerüktől, és fektessenek időt a kapcsolatba, miközben a saját érdekeiket is fenntartják. A bizalom és a tisztelet erős alapjának kiépítése elengedhetetlen a tartós partnerséghez.

A kommenteket olvasó emberek elámultak, hogy mennyire jó tanácsokat osztogattak a férfiak egymásnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás