Brutális baleset Szolnokon: civil hőst ünnepeltek az autósok

A civil hős kimentette a súlyos sérültet, majd stabilizálta is az utast. A balesetben összesen hat ember sérült meg.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.10.21. 17:10
baleset szolnok hős

A brutális baleset vasárnap (október 20.) délután történt Szolnok határában, Tószeg irányába. Lapunk úgy értesült, hogy az úton két kocsi rohant egymásba, méghozzá brutális erővel: az autók szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódtak, a bent ülők közül pedig szinte mindenki megsérült. 

baleset
A baleset után egy civil autós lett a nap hőse, aki stabilizálta a súlyos sérültet   Fotó: szoljon.hu

A baleset hőse egy civil autós 

A forgalom természetesen azonnal megállt, az úttestet pedig beborította a kocsikról leszakadó törmelék. Többen azonnal tárcsázták a mentőket, a rendőröket és a tűzoltókat: 

Összeütközött két autó Szolnoknál, a 4625-ös és a 4612-es út találkozásánál. A két járműben összesen hatan utaztak, hozzájuk mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket

 - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Úgy tudjuk, hogy a két kocsiban összesen hat ember utazott, közülük többen saját lábukon hagyták el az autót, míg pár embert kisegítettek a roncsból, és a szemtanúk szerint az árok szélére ültették őket a mentők kiérkezéséig. Egy ember viszont úgy tudni, hogy súlyosan megsérült, hozzá nem csak mentőt, de helikoptert is hívtak. Információink szerint a nap hőseként az egyik civil autóst ünnepelték, aki a baleset után azonnal a balesetezőkhöz rohant, és igyekezett kiszabadítani a sérülteket, a súlyos állapotban lévő utast pedig azonnal stabilizálta és felügyelte őt a mentők kiérkezéséig. 

Egyelőre nem tudni pontosan, hogyan is történt a karambol, a baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás