Tüzes fotók: friss bejegyzéssel jelentkezett a miskolctapolcai Barlangfürdő

Elképesztő lángokkal küzdöttek meg a tűzoltók.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.07.
Módosítva: 2024.09.07.
Miskolctapolca Barlangfürdő köszönet fotók tűz

Aggasztó hírről számolt be a Metropol: péntek este kigyulladt a miskolctapolcai Barlangfürdő egyik gyógyászati részlegének tetőszerkezete, ahonnan a lángok gyorsan terjedve lángba borították a mintegy ötszázhatvan négyzetméteres épület tetőszerkezetét. A katasztrófavédelem műveleti szolgálat mellett a miskolci, a kazincbarcikai, a tiszaújvárosi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltókat riasztották. A katasztrófavédelem szombati jelentése szerint a tűz egy ezer négyzetméteres csarnok tetőszerkezetére is átterjedt.

A tűzeset kapcsán a Miskolctapolcai Barlangfürdő és Aquaterápia Facebook-oldalán közölte: a tűzeset miatt szombaton a fürdő zárva tart, a vendégek a szállásadó partnereiknél vásárolt fürdőbelépőt (karszalag) az Ellipsum Élményfürdőben tudják felhasználni.
Szombaton kora délután a Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebook-oldalán.

tűz, tűzoltók, lángok, tűzeset
Hatalmas küzdelem árán eloltották a tűzoltók a lángokat a miskolctapolcai Barlangfürdőnél (Fotó:  unsplash.com – Képünk illusztrtáció)

Köszönjük a katasztrófavédelem és a tűzoltóság áldozatos munkáját, a péntek éjjeli tűzoltás során! Miskolci Fürdők Kft.

– írták, a bejegyzés mellé pedig egy fotómontázst is mellékeltek, mely jól érzékelteti a hatalmas lángokkal szemben folytatott gigantikus munkát, küzdelmet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás