Borzalom: sorozatmérgező garázdálkodik Újbudán

Patkányméreggel összekevert kutyafalatokat szórtak szét a XI. kerület egyik parkjában. A helyiek szerint ez nem az első ilyen eset, és egy sorozatmérgező tartja rettegésben Újbudát.



Megosztás
Szerző: Julius K.
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
Újbuda mérgez kutya XI. kerület

Lapunk többször is beszámolt már a fővárosban és környékén mérgezésekről, ezek között volt patkányméreg, fagyállóba mártott falatkák, szögekkel megtűzdelt virsli. A főváros XI. kerülete különösen veszélyes ebből a szempontból, hiszen Újbudán számos állatok elleni cselekményről hírt adtunk már. Például a Bikás parkban, ami közkedvelt helye a kutyásoknak, a családoknak is, patkánymérget szórtak ki. A méreg nem csak az állatokra veszélyes, hiszen gyermek is könnyen a szájába veheti. Táblákkal és a közösségi médiában is figyelmeztették egymást az emberek. Azonban a sorozatmérgező, illetve a mérgezők nem állnak le, ezúttal a Sósfürdő parkból jelentettek mérgezést. 

Sorozatmérgező
Jól látható, hogy valaki, illetve valakik összekeverték a kutyafalatokat a patkányméreggel. A sorozatmérgező ismét lecsapott Újbudán / Fotó: Olvasói

Vigyázat, sorozatmérgező!

Sziasztok! Sósfürdő parkban újabb patkányméreg lett kirakva (2024. 09. 08), ismét kutyakajával keverve. Össze lett szedve, de mindenki figyeljen nagyon oda kiskedvencére, gyermekére!

– adta hírül az egyik helyi nő, Nary, akivel lapunk tudott beszélni, és elmondta, hogy nagyon aggasztónak tartja ezt a dolgot, hiszen park lévén sok családos, kisgyermekes ember kijár oda, és elég egy pillanatnyi oda nem figyelés, és máris a kicsi szájában a méreg

„Sajnos az egész kerületet veszélyezteti valaki vagy valakik. A Hamzsabégi sétányon és a Fehérvári úton a panelek között szórtak szét mérget. Később a Bártfai utcánál és az Etele 30–32. szám előtt is volt. Lényegében elmondható, hogy február óta folyamatosak a mérgezések” – fejtette ki, aki arról is beszélt lapunknak, hogy valamennyi esetben értesítették a hatóságokat, de egyelőre nem látják ennek a hatását. 

Sorozatmérgező
A sorozatmérgező az egész XI. kerületet veszélyezteti / Fotó: olvasói

Most már nagyon, de tényleg nagyon feszült a hangulat a kutyás berkekben, tartok tőle, hogy rossz vége lesz ennek

– zárta az ebtartó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás