Nyaktól lefelé lebénult az anyuka, miután hajat mosott a ciprusi nyaraláson

Egy anya álomutazása Ciprusra pokoli nyaralássá változott, amikor hajmosás közben lebénult.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.04.
nyaralás zuhanyzás anyuka lebénult

Caroline Burson tavaly júniusban egy napot töltött egyhetes ciprusi nyaralásán, amikor zuhanyzás közben hirtelen arra lett figyelmes, hogy nem érzi a bal karját.

shower, zuhany, zuhanyzás, hajmosás, sampon, fürdés, mosakodás, sablon, illusztráció
Fotó: Pexels

Az 53 éves nő, aki párjával, Richard Macleannel volt pihenni, úgy gondolta, hogy izomszervi gondról lehet szó. De még inkább aggódni kezdett, amikor a jobb karjában is kezdte elveszíteni az érzékelést.

Miközben arra várt, hogy egy taxi kórházba vigye, Caroline nyaktól lefelé teljesen lebénult.

Miután az ügyeletre rohant, a kétgyermekes anyuka elmondta, hogy az orvosok azt mondták neki, hogy súlyos napszúrása van, és reggelre javulni fog. Caroline állapota azonban másnap sem változott, ami arra késztette Richardot, hogy elkezdje megszervezni a hazaszállítását az Egyesült Királyságba.

A Hampshire-i Alresfordban élő Caroline-t a Southamptoni Egyetemi Kórházba szállították, ahol közölték vele, hogy gerincvelő-sztrókot kapott. Ez egy veszélyes állapot, amely általában akkor következik be, amikor a gerincben vagy az artériákban a véráramlás vérrög vagy vérzés miatt megszűnik.

Annak ellenére, hogy azt mondták neki, valószínűleg soha többé nem fog járni, Caroline hét hónap után megtette első lépéseit egy salisbury-i gerincrehabilitációs központban, és azóta hazatért.

A szülő, aki szolgáltatási tanácsadóként dolgozik, így emlékezett vissza a szörnyű esetre:

Éppen zuhanyoztam, hogy elkészüljek a vacsorához, amikor elvesztettem minden érzést a bal karomban. Egyszerűen teljesen elhalt. A másodperc tört része alatt elvesztettem minden képességemet. Olyan érzés volt, mintha részeg lennék

- idézi a nőt a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás