Túl sokat stresszelt és aggódott a pénz miatt, az agya összeomlott: lebénult, beszédképtelen lett a 21 éves lány

Danni élete egy éjszaka alatt megváltozott.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.20.
stressz aggódás pénz

Túl sokat aggódott az anyagiak miatt, belebénult és beszédképtelen lett: Danni Cooper tragédiájához egy ritka neurológia betegség vezetett. A problémái akkor kezdődtek, mikor nemrég nagyon szédült, akkor azt hitte, csak az éhség miatt van az egész. Egy idő után azonban a 21 éves egészséges fiatal nő már járni sem tudott. Kórházba vitték, ahonnan hazaküldték mondván az egészet a migrénje okozta, amit a szokásosnál is csak a menstruációja miatt volt rosszabb. 

PSZICHOLOGIAI-ELOADAS-STRESSZ-RELAXACIO-MEDITACIOk
Túl sokat stresszelt, lebénult Fotó: facebook

Hazaküldték, másnap reggel azonban Danni már úgy kelt, hogy sem beszélni, sem sétálni nem tudott. 

Azt hitték sztrókot kapott, ami miatt újra kórházba vitték, ám az ultrahangos eredmények semmit nem mutattak ki. Egy hónapig tartották bent mire rájöttek, hogy egy nagyon ritka neurológiai betegségben szenved, ami miatt az agya nem képes az információk küldésére vagy épp befogadására. Orvosai úgy vélik az egészet a túlzott stressz okozta a fiatal nőnél. 

Sikeres diagnózisát követően beszéde egy egy héttel később visszatért, rövid sétákra is képes már, azonban hosszútávon kerekesszékre van szüksége. Így dolgozni nem sem tud. Mindezt tényleg azért, mert túl sokat aggódott a pénz miatt.

Választanom kellett, hogy ételt veszek vagy tankolok, hogy munkába tudjak menni. A megélhetési válság komolyan megütött. Egy ponton depresszióba estem, minden nap sírtam. Ez válthatta ki az állapotom. A neurológiai betegségem ugyanis pont úgy működik, mint egy laptop: túl sok minden volt megnyitva, túl sok mindenen aggódtam, ezért összeomlott. Az életem egy éjszaka alatt megváltozott

- emlékezett vissza Danni.

Örülök, hogy sikeresen diagnosztizálták a problémámat, azonban sajnos ez már az egész életemre kihat. Vannak jobb és vannak rosszabb napjaim is. 

A fiatal nő állapota miatt új lakásba kellett költözzön, egy kerekesszék kompatibilis otthonba. Itt igyekszik szépen lassan visszaszerezni az önállóságát, miután hosszú ideig még fürödni sem volt képes egyedül. Tudja, betegsége ritka, ezért fogták az orvosok sokszor a rosszullétét a migrénre. Most azonban, hogy előállt történetével azt reméli, hogy felhívhatja rá a figyelmet, ezzel segítve másokon - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás