„Nem emberi holttesteket találtak a Földön” - A Pentagon embere leplezte le az igazságot

Elképesztő dolgokról tálalt ki a nyilvánosság számára a Pentagon embere.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.09.
UFO Pentagon igazság

A földönkívüliek léteznek, és állítólag már találtak a Földön nem emberi testeket - állítja a Pentagon egykori ufófőnöke. Luis „Lue” Elizondo, az amerikai védelmi minisztérium régóta dolgozó kutatója azt állítja, hogy ő is a felelőse volt az „idegen” technológia vizsgálatának.

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Fotó: Pexels

Az UFO-k vizsgálatáért felelős Pentagon program egykori vezetője bombasztikus információkat osztott meg a nyilvánossággal. Azt állítja, hogy kategorikusan közölték vele, hogy az 1947-ben Új-Mexikóban történt hírhedt roswelli incidensben két repülő csészealj volt érintett - és négy elhunyt nem emberi holttestet találtak a roncsok között, amiket megvizsgáltak.

„Tudjuk, hogy hol voltak. Nem tudjuk, hogy hol vannak most. Óvatosnak kell lennem, hogy mit árulok el, nehogy bajba kerüljek. Még mindig megvan a biztonsági engedélyem” – kezdte rejtélyesen Luise.

Állítása szerint más holttestek is előkerültek későbbi helyszínekről, többek között Mexikóból az 1950-es években és Kazahsztánból 1989-ben. Elizondo azt állítja, hogy olyan idegen technológiát is tanulmányozott, mint az emberekben talált állítólagos idegen implantátumok.

Ami a saját személyes tapasztalatait illeti, Elizondo azt vallja, hogy zöld gömbök követték őt és más idegen kutatókat hazáig, hogy kémkedjenek utánuk.

„Nem vagyunk biztosak benne, hogy ezek valóban UAP-vonatkozásúak. Amit tudunk, az-az, hogy sok embernek, aki részt vett a programban, amiben én is, nagyon hasonló élményei voltak. Nem előtte vagy utána, hanem az alatt az idő alatt, amikor ezeket az UAP-kat tanulmányoztuk, és a családom, de még a szomszédaink is tanúi voltak néhány ilyen világító zöld fénygömb felbukkanásának. Nagyon diffúz természetűek. Úgy tűnt, hogy csak úgy végigjárják a házat, és végigmennek a folyosón, és átmennek a falon. Nem féltünk tőlük. Nem tettek kárt semmiben. Csak nagyon bizarr volt” – mesélte a Pentagon ufofőnöke.

Bár Elizondo állításai erőltetettnek tűnnek, nem ő az egyetlen, aki hisz abban, hogy létezik odaát az igazság.

(VIA)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás