„Műtőasztalon haltam meg, és láttam a túlvilágot. Megváltoztatott mindent, amiben hittem”

A nő életét alaposan felforgatták a történtek.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.21. 19:40
vallomás hit élet a halál után túlvilág

Egy nő azt állítja, hogy ateista volt, mindaddig, amíg egy nagyobb műtét alkalmával halálközeli élménye volt, és megtapasztalta a túlvilági életet.

temető halál túlvilág
 A halálközeli állapot teljesen megváltoztatta a nőt Fotó: Pexels (Illusztráció!)

Nancy Rynes azt mondja, hogy gyermekkorában nagyon spirituális és vallásos életszemlélete volt a Chicago északnyugati részén lévő kis családi farmján. De 15 éves korában, a gyerekeket bántalmazó papokról szóló hírek láttán megkérdőjeleződött benne, hogy létezik-e Isten.

Mire 17 éves lett, eldöntötte, hogy a Mindenható nem létezik, és eltávolodott a vallástól, a spiritualitástól és a tudomány világa felé vette az irányt. A húszas évei közepén még jobban bekerült a tudományos élet vérkeringésébe, és elég határozott ateistává vált.

Azonban egy kórházi halálközeli élmény hatására újra visszatért a hite. A Coming Home YouTube-csatornán megjelent interjúban Nancy elmagyarázta, hogy megtapasztalt egy spirituális helyet, ahol találkozott egy vezetővel, aki megmutatta neki, hogy minden dolog összefügg egymással.

Kifejtette, a túlvilágról érkező kapcsolat segített neki abban, hogy új tudatosságot építsen fel arról, hogy tettei milyen hatással vannak másokra. Amikor Nancy 46 éves volt, elégedetlen volt azzal, ahogy az élete alakult, a házassága is véget ért, a coloradói Boulderbe költözött.

Új munkát keresett, és éppen terveket próbált szövögetni, amikor egy terepjáróval ütközött. Nancy sérüléseket szenvedett a nyakán, a hátán és a fején, valamint megrepedt a kulcscsontja, öt bordája eltört, és összeesett a tüdeje.

A műtétre való várakozás alatt hihetetlen halálfélelem alakult ki benne, és meg volt győződve arról, hogy nem fogja túlélni. De amikor elaltatták, olyan élményben volt része, amely megváltoztatta az egész szemléletét.

Ezúttal elaludtam, és még éberebb voltam, mint az altatás előtt. És ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy itt valami furcsa dolog történik

- fejtette ki a nő.

Elmondása szerint, mindez olyan volt, mintha egy filmvászon megelevenedett volna előtte, és megmutatták neki, hogy már azelőtt megtervezte az életét, hogy megszületett volna. Miután kezdetben nehezen tudta a halál közeli élményt az életébe adaptálni, végül a spirituális ébredés útját választotta olyan gyakorlatokon keresztül, mint a meditáció és a hála - írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás