Mi történik a magyar utakon? Országszerte moccanni sem lehet

Borzasztó balestek történtek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.27. 16:15
forgalom jármű baleset

Ma különösen sok baleset történt. 

  • Összeütközött két gépkocsi Győrújbaráton, az István utcában, a Széchenyi körút közelében. A település önkéntes tűzoltóit követően a győri hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a balesethez, áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom a baleset miatt.
  • Két gépkocsi ütközött össze Pápa és Marcaltő között, a 8408-as út 2-es kilométerszelvényénél. Az ütközés erejétől az egyik jármű az árokba borult. A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsikat, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesethez kiérkeztek a társhatóságok is, teljes útlezárás mellett végzik a munkálatokat.
  • Ráfutásos balesetet szenvedett két gépkocsi a 85-ös főút 40-es kilométerszelvényénél, Kapuvár és Veszkény között. A kapuvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. A baleset miatt irányítás mellett halad a forgalom az érintett szakaszon.
  • Három gépkocsi ütközött össze Egerben, a Bem tábornok téren. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.
  • Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze Nagykátán, a 311-es főút Perczel Mór úti szakaszán, a 2-es és a 3-as kilométerszelvények között. A műszaki mentési munkálatokhoz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki. Az egység és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen – írja a katasztrófavédelem
     

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás