Tavasszal még hangos volt, ma már hallgat Magyar Péter a mentelmi jog eltörléséről

Fontos kérdésekben hallgat a Tisza Párt elnöke.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.
Magyar Péter mentelmi jog mobil

A tavaszi kampányidőszakban többször is hangoztatta Magyar Péter, hogy megszünteti a mentelmi jogot. A Tisza Párt elnöke ugyanakkor az ötkertes botrány óta látványosan kerüli a témát.

May 30, 2024
Tavasszal még hangos volt, ma már hallgat Magyar Péter a mentelmi jog eltörléséről (Fotó: AFP / afp)

Eltöröljük a mentelmi jogot természetesen. Semmi értelme

– közölte a tavaszi kampányidőszakban Magyar Péter. A Tisza Párt elnöke azonban ma már nem csak ebben a témában hallgat – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből és videójából. Mint írják, Magyar Péter korábban arra az egyszerű kérdésre sem volt hajlandó válaszolni, hogy igaz-e az az állítás, amit a Magyar Nemzetnek is nyilatkozó férfi mondott, miszerint elvette a telefonját. Sajtóhírek szerint ugyanis azt követően, hogy a biztonsági őrök kivezették a politikust az Ötkertből, az említett mobilt a politikus bedobta a Dunába.  

A rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt nyomozást indított, az ügy pedig átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre.

Mindezek után a Magyar Nemzet arra volt kíváncsi, Magyar Péter továbbra is kitart-e a korábbi kijelentése mellett, miszerint meg akarja szüntetni a mentelmi jogot. Ám ahogy az alábbi videó mutatja, a Tisza Párt elnöke nem volt hajlandó válaszolni a lap munkatársa által feltett kérdésekre.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás