Horror Szegeden: kukásautó nyomott halálra egy munkást - így gyászolják Ferencet

K. Ferenc életéért hosszan küzdöttek, de végül nem lehetett megmenteni. A tolató kukásautó egy villanyoszlopnak nyomta a férfit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.25. 20:00
kukásautó rakodómunkás gázolás halálos baleset Szeged

Hatalmas sikoltozásra és kiabálásra lettek figyelmesek a helyiek Szeged baktói városrészében. Kedden (szeptember 24.) egy kukásautó szorgoskodott éppen a helyi Népdal utcában, amikor a kereszteződésben végzetes tragédia történt: a szemetet összeszedő kukásautó tolatás közben nekiment az egyik rakodómunkásnak, akit a mögötte álló villanyoszlopnak nyomott. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
A tolató kukásautó egyenesen a villanyoszlopnak nyomta a rakodómunkást. Ferencnek esélye sem volt Fotó:  unsplash

A sikoltozásra és a segélykiáltásra az egész környék összeszaladt, többen rémülten nézték a történteket.

Még mindig nem tudunk aludni, borzalmas volt a hang és a látvány, ahogyan az a fehér sátor is, amit felállítottak

 - mondta egy helybeli asszony, még mindig borzongva. Hozzátette, a mentősök majdnem egy órán át próbáltak rajta segíteni a helyszínen. Azonban  minden igyekezetük ellenére sem sikerült őt megmenteniük: a férfi a hosszú és elkeseredett harc ellenére elhunyt. 

A középkorú áldozat, K. Ferenc ismerőseit sokkolták a történtek, azóta csak zokogni tudnak. Mint mondták, a férfi nem volt óvatlan, így nem értik, hogyan is következhetett be a végzetes tragédia. Lapunk úgy tudja, hogy a férfi rámpán állt, amikor a baleset történt.

Örökre rejtély marad, miért tolatott oda, és Ferike miért állt azon a rámpán

 - tette hozzá Ferenc egyik gyászoló ismerőse.

Nem csak a rendőrség, de a szemétszállító cég is vizsgálja Ferenc halálának körülményeit Fotó: Délmagyar

Úgy tudni, hogy a baleset egy régebbi típusú kukáskocsival történt, egy újabb típussal ezt meg sem lehetett volna tenni: ott ugyanis már a sofőr nem tud úgy tolatni, ha valaki a rámpán áll.

Információink szerint nemcsak a rendőrség, hanem a szemétszállító cég is vizsgálja az esetet. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatója, Makrai László a Délmagyarnak elmondta: elsődleges információk szerint a tragédiát szabálytalanság okozta, ugyanis tolatás közben szigorúan tilos az autó hátsó fellépőjén tartózkodniuk a rakodóknak, amire a dolgozókat a munkavédelmi oktatásokon rendszeresen figyelmezteti is a cég.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás