Leírhatatlan szenvedély: ezeket a csillagjegyeket tűzbe hozza a Hold és a Mars fényszöge

Nem semmi érzések várnak ma rájuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.21. 08:00
mars fényszög horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat horoszkóp

2024. szeptember 21., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Meglehetősen ellentmondásos nap lesz a szombat. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy önön is múlik, mit lát: félig tele, vagy félig üres a pohár. Töltekezzen az ősz színeivel, ízeivel, illataival! Egy izgalmas új ismeretséget jelez a horoszkóp.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szombaton joggal érzi úgy, hogy ez az ön napja. Minden jól sikerül. Ráadásul egy nem tervezett esemény, vagy találkozó annyira kellemesen alakul, hogy felmerül önben, hogy mindezt rendszeresé kellene tennie az életében. És mindez nem csak önnek jut eszébe, hanem a másiknak is!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szombat felemásnak ígérkezik. Most sok múlik azon, hogy mit reagál a provokációra. Ne menjen bele parttalan vitákba, de azért nyugodtan húzza meg a határait. Nem kell a másik sértő megjegyzéseit hallgatnia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Mars fényszöge miatt szombaton különösen szenvedélyes hangulatban lehet, így előfordulhatnak az ön részéről akár szélsőséges megnyilvánulások is, különösen, ha valaki tesz egy megjegyzést, ami nem tetszik önnek. Felesleges vitával ne rontsa el ezt a szép napot!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szombaton erős tűz lobog önben és ezt remekül tudja hasznosítani, ha valami nagy energiát követelő dologba vetné bele magát. Használhatja ezt az erőt mások meggyőzésére is, de arra is, hogy magát meggyőzze. Itt az idő ugyanis, hogy belekezdjen valamibe!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton a középpontba kerül, és ez, ahogyan lenni szokott, nem csak a jót, hanem a rosszat is bevonzza. Ne lepődjön meg hát, ha ma például valaki bepróbálkozik önnél, vagy provokálja. Ha nem reagál, hamar abbahagyja a próbálkozást.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma azt tanácsolják a csillagok, hogy ne fogadja el az első útjába kerülő ajánlatot, és ne döntsön azonnal semmiben. Nagy az esély ugyanis arra, hogy az első kör csak egy teszt. Az igazi, önnek is kedvező lehetőség csak ezután jön majd. Holnap lép a Nap a jegyébe, ami jelzi, hogy az ön ideje következik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma az energiák óriási mozgásban lehetnek ön körül: holnap jegyet vált a Nap, és az őszi nap-éj egyenlőség ideje is elérkezett. Jelentős változások vannak folyamatban, és ennek részese lesz ön is, jóval harmonikusabb időszak következik. Ma töltődjön az ősz hangulatával!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha azt érzi, hogy az élete valamely területén változtatásra van szüksége, akkor készüljön is fel rendesen erre a változásra. Ne lépjen meg valamit csak azért, hogy másképp csinálja mint eddig. Csak akkor cselekedjen, ha az hasznos önnek. Holnap jegyet vált a Nap, és ennek előszelét már ma is érezheti.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma vegye komolyan az ösztöneit, megérzéseit! Különösen akkor figyeljen a belső hangra, ha egy másik emberrel kapcsolatosan jelez. Valaki ugyanis egy ajánlattal, vagy egy lehetőséggel fogja megkeresni és nem biztos, hogy megbízhat benne.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton végre minden a kedvező irányban alakul ahhoz, hogy kihasználjon egy lehetőséget, vagy végre döntsön egy változtatásról és cselekedjen is. Ne várjon senki jóváhagyására, vagy véleményére! Ezt önnek kell menedzselnie!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az élete fontos szakaszában van éppen, és sok a változás ön körül. Tegye mindezt tudatosabbá azzal, hogy meghallja az univerzum üzenetét, amelyet közvetít ön felé. Relaxáljon ma, és tegyen egy nagy sétát, figyeljen picit befelé, hogy érzékelje a jeleket. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás