„Egy ragyogó csillag volt” – Holtan találta 9 éves fiát és feleségét az összetört szívű apuka

Kettős tragédia vett el mindent egy becsületes családfőtől.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.20. 17:00
apuka tragédia rendőrség gyász

Egy megtört szívű apuka szívszorító szavakkal emlékezett meg pimasz kisfiáról, akit holtan talált az édesanyja mellett. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: unsplash

„Nem lehet szavakba önteni azt a fájdalmat, amit a fiam elvesztése miatt érzek. Hudson egy csendes, de pimasz fickó volt, akinek az autók iránti szeretete ugyanolyan nagy volt, mint a családja és a barátai iránti szeretete. Hudsont imádták, szerették, becsülték, és mindennap mosolyt csalt azok arcára, akiket szeretett és akiket tisztelt. Az, hogy Hudson már nincs itt, igazán lesújtó számomra, mint az édesapja és a családom számára is. Lélekromboló és a gyász elképzelhetetlen” – zokogta a mindenét elvesztő férfi. 

A kilencéves Hudson Paterson és édesanyja, a 31 éves Tasmin Paterson halála a rendőrség szerint megmagyarázhatatlan tragédia. A nyomozás jelenleg is zajlik, hogy feltárják a tragédia körülményeit.

Az anyukát, Tasmint a gyászoló családja búcsúztatta: „Hiányozni fog azoknak, akik szerették. Megszakad a szívünk, hogy elvesztettünk egy lányt és egy gyönyörű unokát, aki életünk fénye volt. Az életünk soha többé nem lesz ugyanolyan. Tasmin egy ragyogó csillag volt, aki a szeretet és a pozitivitás elsöprő örökségét hagyta ránk, és hogy kiváltságosnak érezhettük magunkat, hogy ismerhettük őt, és mindig is ápolni fogják az emlékét.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás