Teljes döbbenet: borzasztó helyen találták meg az eltűnt 13 éves lányt, a rendőrök hatalmasat hibáztak

A lány „tréfája”, akár rosszul is elsülhetett volna...



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.06.
börtön bűncselekmény hazugság lopás

Egy 13 éves gyerekre egy kizárólag felnőtteknek fenntartott börtönben találtak rá, miután hazudott a rendőrségnek a koráról és a nevéről.

börtön börtönbüntetés rács cella fogda Galambos Lajcsi
Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

A lányt augusztus 18-án letartóztatták, mert bolti lopást követett el egy Dollar General üzletben Beaver Falls városában. 
Amikor azonban az egyenruhások kihallgatták őt, úgy döntött, hogy hamis nevet és életkort ad meg nekik. Ez a rendőröknek fel sem tűnt, így a felnőtteknek fenntartott börtönbe zárták a fiatal hölgyet.

A lány végül tisztázta magát, és azt mondta, hogy egy tinédzser, aki a környéken lakik – bár ezzel még nem volt vége a hazugságainak. Miután a rendőrség közölte vele, hogy elengedik őt a szüleihez, a 13 éves lány ekkor azt állította, hogy hajléktalan.

Egészen addig, amíg a börtönőr észre nem vette, hogy a lány rendkívül hasonlít egy eltűnt személyre, így a tisztviselők úgy döntöttek, hogy a kiengedik őt a Beaver megyei börtön felnőtt részlegéből. Nate Bible ügyvéd kedden arról számolt be, hogy a tinédzser szüleit értesítették, hogy a lányuk jól van. Az azonban biztos, hogy sokkolta őket, hogy hol talált rá végül a rendőrség.

A lány szülei az ügyvéd szerint a börtönből hozták el a gyereket, az ellene felhozott bolti lopás vádját pedig a fiatalkorúak bíróságára helyezték át. A rendőrséget ugyanakkor némi kritika érte, amiért nem vették észre, hogy a lány hamis személyazonosságot és életkort adott meg a letartóztatásakor – írja a Unilad.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás