Elképesztő dolgot vitt véghez a Remény Farm párja, Anna és Dávid, hogy nyaralhasson

A Remény Farm párja újabb vicces videóval örvendeztette meg a követőit. Nem fogod kitalálni, hogyan nyaraltak!



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.08.
Remény Farm Anna balaton TikTok

Anna és Dávid egy Eger melletti kis településen, Bekölcén él a Remény Farmon. A pár vicces TikTok-videóival szórakoztatja követőtáborát; a közösségi oldalon mutatja be, milyen az élet egy farmon

Az egyik videó kedvéért Dávid imitálta, hogy a Balatonból hord vizet a farmjukra (Fotó: TikTok)

Annáék rengeteget dolgoznak az 50 hektáros farmjukon, ezért néha nekik is jár a pihenés. A sok jószág és a növények miatt azonban nem lehetnek sokáig távol, ezért kitalálták, hogy ha ők nem tudnak elmenni a Balatonhoz, akkor a Balatont viszik el magukhoz. A farmon ástak egy nagy gödröt, ami megtelt esővízzel, ebben mártóztak meg. A balatoni hangulathoz elengedhetetlen volt számukra a finom lángos és az UNO kártyaparti.

„Dávid, ne menjünk el a Balatonra?” – kérdezte Anna a videóban.

„Mégis ki fogja az állatokat gondozni?” – reagált rá Dávid. 

„Nem tudom. Akkor hozd ide a Balatont! Jó?” – érkezett az utasítás Annától.

Anna és Dávid a farmjukon lévő tóban fürdenek (Fotó: TikTok)
@remenyfarm Válasz @Elon Muskotályos részére Ha hozni kell, HOZOM! 👙🌞⛱️😎 #reményfarm #farm #tanya #vidék #fenntarthatóság #népviselet #falu #állat #nyár #balaton ♬ eredeti hang - Remény Farm

„Szerelemből költöztem a tanyára”

Anna és Dávid szeretetben és harmóniában él a farmon felépített jurtájukban. Anna nagyvárosi életét és divattervező karrierjét, Ádám pedig informatikus pályafutását adta fel a közös tanyasi életért, a lemondást egyikük sem bánja. A pár 2019 óta vezeti az 50 hektáros Remény Farmot.

„Miután Dávidot megismertem, száz százalékban szerelemből költöztem a tanyára. Előtte el sem tudtam volna képzelni ezt az életmódot, mert nagyon távol állt tőlem, teljesen városi lány voltam” – mesélte korábban a Borsnak Anna, akit Dávid mosolyogva kiegészített: „Az első év nehéz volt Neked”. 

„Az első év tényleg nehéz volt, de utána szerelmes lettem az életmódba, a légkörbe. Magával ragadott a nyugalom, a csend, ez az életritmus” – válaszolt Anna.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás