Megdöbbentő dolgot árul el híres hajáról a Remény Farm Annája





A magyar Aranyhajként is ismert Juhász Anna elárulta a hajápolási trükkjét. Ettől garantáltan átértékeled a hajmosási rutinodat.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
remény farm Anna hajszin hajápolási rutinom

A Remény Farm Annája büszke bokáig érő ezüstös hajkoronájára. Már 13 évesen megjelentek az első ősz hajszálai és akkor úgy gondolta, hogy éjfeketére szeretné festeni a haját; anyukája azonban nem engedte neki. Később – az egyre sokasodó ősz hajszálakat látva – édesapja úgy döntött, megengedi lányának a hajfestést. Ekkor Anna már hallani sem akart a festékről, hiszen büszke volt különleges hajzuhatagára.

Anna hajápolási tanácsokat adott a követőinek Fotó: TikTok

A hajamról annyit, hogy azért őszülök, mert részben ezt örököltem, részben pedig csak így történt. Lehet, hogy egy traumatikus eseménnyel is összekapcsolódik az életemben. 12 éves voltam, amikor Nagytatám meghalt, akit nagyon-nagyon szerettem. Közel álltam hozzá 

– mondta meghatódva a Nagyváradról származó lány a Borsnak.

 

„A hajápolási rutinom egy egész napig tart”

A Remény Farm TikTok-oldalát közel ötszázezren nézik rendszeresen; nemrégiben Anna megosztotta a követőivel a hajápolási szokásait.

„Sokan kérdeztétek, hogy »Anna, egy ekkora hajat mennyi idő megmosni?«” – kezdte TikTok-videójában a magyar Aranyhajként is emlegetett nő.

A hajápolási rutinom egy egész napig tart, de ezt megoldom, egy olyan egyszerű trükkel, hogy nem nagyon mosok hajat. A zsír, amit a fejbőr termel igazából egy védőanyag, amivel táplálja a hajszálakat.

Anna büszkén mutatta hosszú haját Fotó: Bánkúti Sándor

„Gyönyörűek vagytok királynőim”

Minél sűrűbben mosol hajat, annál inkább bepánikol, hogy »úristen, nem elég, többet kell termelni«; viszont próbáld ezt megmagyarázni egy tinilánynak, aki épp szerelmes a fél osztályba. Igen, lányok, akik mindig gyönyörűek akarnak lenni, bőven túlmossák a hajukat, pedig már így is gyönyörűek vagytok királynőim

– üzente Anna, aki már egy hónapja nem mosott hajat.

 

„Elindul az ördögi kör”

Anna azt tanácsolja, hogy mindenki tapasztalja ki, hogy a saját hajának mi a legjobb, hiszen nem vagyunk egyformák.

Elindul az ördögi kör, egyre sűrűbben mosod a hajadat, mert egyre zsírosabb és egyre zsírosabb, mert egyre sűrűbben mosod a hajad. Megtaníthatod a fejbőrödet arra, hogy nyugi van, nem kell pánikolni, hogy nincs meg a »zsírfejadag«; sőt szép lassan ki is lehet tolni ezt az időt.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt pr-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás