Tragédia a belvárosi szállodában: kigyulladt az épület, legalább heten meghaltak

Rohantak a tűzoltók, de nem tudtak mindenkin segíteni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.23.
kigyullad szálloda tűz

Amikor az ember a nyaralását kezdi tervezgetni, csupa vidám, kellemes idea jelenik meg lelki szemei előtt. Elképzeljük, milyen jól fogjuk magunkat érezni, milyen kalandokban és élményekben lesz részünk, és természetesen semmi másra nem vágyunk, csak hogy kikapcsolódhassunk. A nyaralás heteiben nem szeretnénk a gondokra gondolni, néha azonban a gondok követnek bennünket. 

Tűzoltók mentették a vendégeket

A dél-koreai Bucheon belvárosában található egy nagyon hangulatos szálloda, amelyet sok turista választ. Sajnos azonban szörnyű tragédia történt csütörtökön, a szálloda épülete ugyanis kigyulladt. 

Bár azonnal rohantak a tűzoltók és a mentősök, sajnos nem mindenki életét sikerült megmenteni. A tűzben legalább heten az életüket vesztették, 12 ember pedig súlyosan megsérült. A sérülteket azonnal egy közeli kórházba szállították, ott ápolják őket. Az eddigi információk szerint a tűz a nyolcadik emeleten kezdődött, és az egész épület leégett. Az áldozatokra a lépcsőházban és az aulában bukkantak, de további holttestek kerülhetnek elő, ahogyan az épület átkutatása zajlik. A helyszínre 150 tűzoltót és 46 járművet vezényeltek ki – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás