Most jött: busszal ütközött egy személygépkocsi Kispesten – nyilatkozott a sérült

Busszal ütközött egy személygépkocsi a Wekerlén augusztus 15-én, csütörtökön délután. A balesetben szerencsére senki sem szerzett súlyos sérülést, a busz egyik utasa sérült meg. Ő még a helyszínen megbocsátott a karambol okozójának és nyilatkozott a Metropolnak.



Megosztás
Szerző: K. K.
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
baleset bocsánat sérülés karambol

A kispesti Pannónia úton normál sebességgel haladt egy BKK-busz, amikor egy személygépkocsi sofőrje nem adta meg neki az elsőbbséget. Mindkét jármű eleje összetört. A buszon csak néhány utas tartózkodott, köztük egy iskolás kislány, Eszter és az édesanyja, Klára.

Klára és Eszter is megijedt, de jól vannak  Fotó: Metropol

A következő megállónál leszálltunk volna, ezért felálltunk és az ajtóhoz mentünk. A busz az ütközés pillanatában hirtelen fékezett, ezért az anyukám kibillent az egyensúlyából és elesett

– mesélte a Metropolnak az édesanyja engedélyével Eszter.

Klára ösztönösen maga elé tette a kezét, és véletlenül pont az ajtónál lévő térelválasztó üveglapnak esett. Az üveg szilánkosra tört és beterítette a fedélzet padlóját.

Klára nekiesett az üveg térelválasztónak  Fotó: Metropol

A segítség hamar megérkezett. Perceken belül megjelent a rendőrség mellett egy tűzoltóautó és egy mentőkocsi is. Az útszakaszt azonnal lezárták a minél gyorsabb kárelhárítás érdekében.

Eszter persze megijedt, főleg amikor az édesanyját beültették a mentőkocsiba. Szerencsére a sérülései nem bizonyultak súlyosnak, és ennek nemcsak Klára örülhet. Ez a baleset okozójának a számára is megkönnyebbülés. Információink szerint az ügyet így megúszhatja egy 20 ezer forintos bírsággal. A felelősséget egyébként vállalta, a figyelmetlenségét elismerte.

Tűzoltó is érkezett a helyszínre Fotó: Metropol

A vétkes autóvezető a helyszínen odament Klárához és bocsánatot kért, így megtudta, hogy az asszony egyáltalán nem neheztel rá, az ijedséget pedig hamar kiheverte. A család egyébként gyorsan értesült a szerencsétlenségről és vigasztalásképpen jégkrémmel kedveskedett a kislánynak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás