Most érkezett: egy 11 éves kisfiú veszítette életét a víziparkban

Már nem tudták megmenteni a kisfiút.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.29.
szívinfarktus csúszdapark betegség kisfiú

Egy család boldog és pihentető napja pillanatok alatt a legszörnyűbb rémálommá vált, amikor a család legfiatalabb tagja elveszítette az eszméletét a csúszdaparkban, és nem reagált semmire. A mindössze 11 éves Richard Weinert-Soto egyik pillanatról a másikra kapott végzetes szívinfarktust a nyaralás során, és bár a vízipark dolgozói és a mentőszolgálat munkatársai is megpróbálták újraéleszteni, nem tudták megmenteni a kisfiú életét. Megrázó részletek következnek.

Richard Weinert-Soto
A 11 éves kisfiú szívinfarktust kapott a csúszdaparkban /Fotó: GoFundMe

A kis Richard a szüleivel látogatott el múlt hét szombaton a Visaliában található Adventure Parkba, azonban arra senki nem számított, hogy életük utolsó közös nyaralásán vesznek részt együtt. Édesanyja, Maria Velasco a tragédia után könnyekkel a szemében nyilatkozott az Uniladnek arról, hogy mi történt.

Odarohant hozzám egy kislány és azt mondta: »Azt hiszem a kisfiad ott fekszik«… Én felrohantam és azt láttam, hogy a gyermekem teste kék és lila színű volt, és eszméletlenül feküdt a köveken

– árulta el az édesanya, aki a park személyzetének közreműködésével azonnal megkezdte a gyermek újraélesztését a mentők kiérkezéséig. Később azonban Richard a mentőautóban életét veszítette a kórházba menet. Kiderült, hogy vele született betegségei miatt kapott szívinfarktust a strandon.

Richard családja ugyanis elárulta, hogy gyermekük veleszületett szív- és tüdőbetegségekkel rendelkezett, és korábban 6 nyitott szívműtéten is át kellett esnie, ugyanis a teste rossz oldalán dobogott a szíve. A halálesetet a nyomozóhatóságok tragikus balesetnek nyilvánították. A család most egy adománygyűjtő oldal segítségével próbálják meg összeszedni a pénzt Richard temetésére.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás