Katasztrofális véget ért egy autós légyott a folyóparton – Fotó!

A testi örömök életveszélyt, és milliós károkat okoztak.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.
szeretkezés légyott baleset folyó

Egy szerelmespár úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha ahelyett, hogy kivennének egy szobát, inkább az egyikük luxusautójában szeretkeznek a philadelphiai Fairmount Parkban. Igen ám, azonban miközben éppen a testi örömök oltárának áldoztak, véletlenül a lábukkal megrúgták a sebváltót, a korábban csak sebességben hagyott autó pedig gurulni kezdett. Mondanunk sem kell, hogy a pajzán páros a Range Rover típusú autójukkal együtt a folyóba zuhantak.

szex nő ágy
A kamatyolni vágyó páros úgy döntött, hogy a kocsiban esnek egymásnak Fotó: Pexels/Illusztráció

A philadelphiai mentőszolgálatot augusztus 29-én csütörtök hajnalban értesítették arról, hogy egy terepjáró a folyóba zuhant a benne tartózkodókkal együtt. A páros tagjai szerencsére túlélték az éjszakai randevút, de a kocsijuk megjavítása igen csak drága lesz.

A rendőrség végül kiemelte az autót a víz csapdájából, de a mentés összege szintén a kocsi tulajdonosát fogja terhelni. A pár ellen azonban nem emeltek vádat a közterületen elkövetett szeméremsértés miatt, és elárulta azt is a hatóság, hogy nem ez volt az első olyan eset, amikor hasonló okokból ki kellett húzni egy kocsit a folyóból

 – számolt be róla az Unilad.

A helyszínen készült képeket itt tudjátok megtekinteni:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás