Fényképes bizonyítékot tárt elénk az időutazó, hátborzongató katasztrófára figyelmeztet – Videó

Megdöbbentő jóslattal állt elő egy időutazó.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
bizonyíték időutazó fénykép Los Angeles globális felmelegedés

Edward azt állítja magáról, hogy egy önkéntes időutazó és egy kísérlet keretein belül eljutott az úr 5000. évébe. 

Ezen a képen látható az Atlantisszá változó Los Angeles / Fotó: YouTube

Az állítólagos időutazó azt állítja, hogy 2004-ben zajlottak az időutazás létrehozásával kapcsolatos kísérletek. Azt mondta, hogy akkoriban egy Los Angeles-i laboratóriumban dolgozott, amikor azt a feladatot kapta, hogy látogasson el a jövőbe, és fényképezze le a látottakat.

Személyazonosságának védelme érdekében az ApexTV-nek adott interjúban az arcát pixelezték, a hangját pedig eltorzították.

„Elmondok egy történetet, amely megdöbbentő lesz, és meg fogtok ijedni. Hirtelen egy hatalmas faplatformon álltam, amikor átléptem az időkapun. A házak, az épületek minden fából készült. És ez után jöttem rá, hogy ez ugyanaz a város, Los Angeles, csak elborította a víz” – mesélte Edward, aki egy fotót is bemutatott bizonyítékként a víz alá került nagy alma városáról. 

Az időutazó állítólag nem volt egyedül, és azt állította, hogy utazása során találkozott egy férfival. A titokzatos férfi arról tájékoztatta Edwardot, hogy a globális felmelegedés okozta posztapokaliptikus áradás következménye tárul a szeme elé. 

„Ez az egész a globális felmelegedés miatt volt. A jégsapkák mindkét póluson megolvadtak és az egész világ víz alá került” – mesélte Edward, akinek a hátborzongató interjúját is megtaláltuk: 

(VIA)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás