"Ultimátumot adtam a pasimnak: dobom, ha nem csinálja azt, amit én akarok"

A fiatalok már évek óta együtt vannak, azonban a lánykérés a nő legnagyobb bánatára még nem történt meg.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.08.
lánykérés ultimátum házasság

A boldogságunk érdekében gyakran nehéz döntéseket kell hoznunk, pláne, ha a párkapcsolatunkról van szó. Sok esetben a szétváláshoz az vezet, hogy a pár egy tagja nem mer a következő szintre lépni: megházasodni. Ezt legtöbbször a női fél unja meg. Így tett egy 24 éves Reddites nő is, aki már évek óta úgy él szerelmével, mintha házasok lennének, pedig nem történt eljegyzés. Először erről egyetemi diplomaosztójukon beszélt, de mára már nagyon megunta a dolgot, így ultimátumot adott neki.

eljegyzés, lánykérés
Nagyon várja már a lánykérést. Fotó:  unsplash.com

Eljutottam arra a pontra, amikor már nem érdekel hol és hogyan, de kérje meg a kezem és kössük össze az életünket egy éven belül. Állandóan arról beszél, mennyire szeretne elvenni engem és közös jövőt építeni a saját kis családunkkal, de amikor megkérdezem tőle, mi tartja ettől vissza azt mondja, nem tudja

 - kezdi történetét elkeseredve.

Azt hittem, csak izgul miatta, mondván nem tudja, hogyan reagálnék a kérdésre, de mára már konkrétan könyörgök érte. Épp ezért ultimátumot adtam neki. Év végéig vagy megkéri a kezem, vagy végeztünk egymással. 

Döntése azonban bántja őt, nem akart idáig jutni a barátjával. Épp ezért feltette a kérdést a többi Redditesnek: önzőség volt a részéről? A kérdésének fogadtatása pedig vegyes volt. Egyesek szerint igenis kiállhat maga mellett a boldogságáért, mások szerint azonban még fiatal, hova rohanni, írja a DailyStar.

Működtek valaha is az ultimátumok egy ilyen helyzetben? Úgy néz ki, valami visszatartja őt. Szerintem beszélgessetek mélyen erről, hogy jobban meg tudjátok közelíteni a dolgot

 - javasolták neki, míg más egy alternatívát ajánlott:

Miért nem kéred meg te az ő kezét? Így is, úgy is, vagy elvesz, vagy nem. Semmi értelme erőltetni. Ebből legalább megtudnád, valóban meg akarja e tenni veled a következő lépést. Hagyod, hogy kitérjen az egész elől azzal, hogy azt várod, ő kérjen meg. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás