Okos, de érzelemmentes – így jellemezték Trump merénylőjét

Jelenleg még senki sem tudja, miért cselekedett úgy Thomas Matthew Crooks, ahogy cselekedett. A Donald Trumpra rálövő, valamint egy embert megölő merénylő sem elmebeteg nem volt, sem szélsőséges nézeteket nem vallott. Gyerekként azonban úgy jellemezték, mint aki okos, ám nem ülnek ki érzelmek az arcára.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
Donald Trump merénylő merénylet

Sem mentális betegsége nem volt a merénylőnek, közösségi médiás jelenléte alapján pedig szélsőséges politikai nézeteket sem vallott. De akkor miért akart a merénylet során megölt 20 éves Thomas Matthew Crooks végezni Donald Trumppal? Mindenkit ez a kérdés izgat most, hogy tudjuk: célpontja jól van, szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Sajnos azonban egy másik ember meghalt Crooks lövései miatt, további ketten pedig súlyos állapotban kerültek kórházba. 

Crooks jogosítványfotója  Fotó: AFP

Jason Kohler, aki Thomas Matthew Crooks iskolatársa volt egykoron, arról beszélt a CNN-nek, hogy Crooksot gyerekként sokan piszkálták, mert magának való, magányos fiú volt, aki nem illett bele a közösségbe. Okos gyerekként jellemezte, azonban azt is tette, hogy jellemzően semmilyen érzelem nem tükröződött az arcán.

Kohler arról is beszámolt: Crooks gyakran járt vadászöltözékben iskolába.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás