Rejtélyes körülmények között tűnt el, végül egy tóparton találtak rá a háromgyerekes apára

Attila külföldön dolgozott, ahol meghívták egy születésnapi bulira, ám végül az eseménynek szörnyű vége lett, ugyanis a fiatal családapának rejtélyes módon nyoma veszett. Égen-földön keresték, végül a rendőrség egy héttel később találta meg a holttestét egy tóparton. Három gyermekét és élettársát hagyta magára a férfi.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.07.29.
édesanya rendőrség eltűnt

„Én még most sem hiszem el, hogy őt találták meg” – kezdte a Metropolnak a Devecserben élő Lakatos Nikolett. A háromgyerekes édesanya párja, Nyári Attila Németországban dolgozott már egy éve, amikor július 13-án nyomtalanul eltűnt. Nikolett végig reménykedett, hogy szerelme előkerül, de végül meglátogatták őket a rendőrök, és a legrosszabb hírt hozták: Attilát egy tó partján találták meg holtan. Három kicsi gyermekét és párját hagyta magára a férfi.

A család így kereste az eltűnt családapát – Olvasói fotó

Attila minden hónapban hazajött hozzánk

– mesélte Nikolett. „Egyszer csak jött a hír, hogy nem ment be dolgozni, amit mindenki furcsának talált. Ő Németországban kőművesként dolgozott már legalább egy éve. Nagyon furcsa volt a dolog, mert sosem ment el sehova úgy, hogy ne beszélt volna róla, így reméltük, hogy hamar előkerül és elmondja, mi történt vele. Ám az egyik nap édesanyámmal együtt megjelentek nálam a rendőrök…”
 

Nikolett még most sem fogta fel, hogy szerelme meghalt, gyermekei félárván maradtak – Olvasói fotó

Információink szerint Attila egy születésnapi bulin vett részt, de onnan többet nem tért haza.

A magyar rendőrség is körözte Atit és a külföldi is, de nem jutottak semmire

– folytatta Nikolett. „Ezután egy héttel később megjelentek nálam és közölték, hogy egy tó partján találták meg a páromat, holtan. Ati egy születésnapi bulira volt hivatalos. Ott helyben volt egy fesztivál, a főnöke oda hívta meg őt és azokat, akikkel együtt dolgoztak, köztük azokat a munkatársakat is, akikkel egy lakásban lakott. Kiderült, hogy a bulin ott volt, majd az ünneplés után, amikor mindenki elment, a főnök hívta is a srácokat, hogy minden rendben volt-e, hazaértek-e, de ekkor egyiküknek sem tűnt fel, hogy Ati nem ment velük haza… Végül akkor vették észre, hogy nincs ott, amikor nem ment dolgozni, ekkor kezdték el keresni.”

A férfi imádta a gyerekeit, értük vállalta a külföldi munkát – Olvasói fotó

Végül a fesztivál helyszínétől 6 percre lévő tó partján találták meg a férfi holttestét.

Azt mondták, hogy elájulhatott, mert ittas volt, beleeshetett a tóba és megfulladt. Én nem is akartam elhinni, hogy meghalt. Még csak 32 éves volt, és van három kisgyermekünk! Egy 6 éves, egy 4 éves és egy 2 éves. Az apósom kiutazott, de neki se mutatták meg a holttestét, mert azt mondták, nagyon csúnya. Azonban átadták a személyes holmijait, azok tényleg az övéi voltak. Végül egy temetkezési vállalkozó fogja hazahozni, hogy el tudjuk temetni.

Az édesanya szerint legnagyobb gyermeküket pszichológushoz kell vinni, mert annyira megrázta az eset.

Szegénykém, volt, hogy viccelődött rajta, de volt, hogy sírógörcsöt kapott, és mivel én is sírtam, nem tudtam megnyugtatni. Én nem tudom, mi lesz velünk, Ati volt a családfenntartó, nem tudok egyedül ellátni és eltartani három gyereket. Éppen ezért innen is kérünk mindenkit, hogy aki tud, aki együttérez velünk, segítsen nekünk, mindenért nagyon hálásak lennénk!

– zárta szavait a kétségbeesett édesanya.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás