Három picike lányt hagyott árván Olivia, akit hazaküldött a háziorvos, hogy semmi baja

A család még annyi időt töltött együtt otthon, amennyit csak lehetett.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
tragédia rákbetegség háziorvos édesanya

Egy háromgyermekes családanya meghalt, alig néhány hónappal azután, hogy a háziorvosa hazaküldte.

Olivia Rengát január közepén diagnosztizálták terminális májrákkal, és júniusban tragikusan fiatalon, 33 éves korában meghalt. Lányait, Neve-et, Wilkie-t és Elliotot, valamint kedvesét, Josh-t hagyta hátra.

Az édesanya szervezete úgynevezett neuroendokrin kissejtes karcinómával volt tele, amelyek ritkának és agresszívnek számítanak, mivel jellemzően a tüdőben találhatóak, nem a májban. Olivia és Josh a csodában reménykedtek, amikor elkezdődött a kemoterápia, de megtörtént a legrosszabb, és a férfi egyedülálló apa maradt.

Le vagyunk sújtva

– nyilatkozta a családapa.

Olivia kezdetben csak hányingert és hasi fájdalmakat tapasztalt tavaly november végén, ami eleinte semmi aggodalomra nem adott okot. De karácsony estéjén hirtelen összeesett. Az ünnepi időszak után felkereste a háziorvosát, hogy kivizsgáltassa magát. Az eredményei azonban rendben voltak, és a tüneteit nem tekintették súlyosnak, hazaküldték. Úgy döntött azonban, egy másik orvostól is kér egy véleményt, aki kórházba küldte további vizsgálatokra. Itt pedig több daganatot is felfedeztek Olivia májában.

Minden olyan gyorsan történt egy hónap leforgása alatt. Mindketten sírtunk és összezavarodtunk

– idézi a férfit a The Sun.

A kemoterápia csak rövid ideig tudta megállítani a rák súlyosbodását. A család még annyi időt töltött együtt otthon, amennyit csak lehetett, mielőtt Olivia szervezete feladta a harcot. Josh most félti félárván maradt lányait.

Szükségük van az anyukájukra, szükségük lesz majd rá az esküvőjükön, minden anyák napján... egyszerűen nem tudjuk, mi fog történni, és az ismeretlennel nehéz megbirkózni

– fogalmazott az édesapa.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás