Míg te aludtál, 3 ember meghalt az Árpád hídon – borzasztó részletek

Mutatjuk, mi történt.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.07.04.
Módosítva: 2024.07.04.
Árpád híd tragédia Skoda baleset

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán 2024. július 3-án 22 óra 25 perc körül. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták. A Budáról Pestre tartó oldalon halad a forgalom – írja a Police.hu. A Bors azonnal a helyszínre sietett, hogy információkat tudjon meg a rettenetes balesetről. Úgy értesültek, hogy egy lopott Toyota taxival hajtottak fel menetiránnyal ellentétesen a budai oldalon, a hídon pedig összeütköztek egy Skoda taxival és egy Suzukival.

Borzasztó baleset történt / Fotó: Bors

A hidat lezárták, közlekedni rajta nem lehet, elözönlötték a mentősök és a rendőrök. 

A vétlen Skoda taxi csúnyán összetört, a balesetet okozó Toyota taxi eleje a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, míg a másik vétlen kocsi, egy Suzuki pedig totálisan elemeire szakadt. 

Több autó ütközött össze az Árpád híd margitszigeti lehajtójánál 2024. július 3-án 22 óra körül. A hidat mindkét irányban lezárták. Jelenleg tart a sérültek mentése és a műszaki mentés

– árulta el a rendőrség a Borsnak

A Bors értesülései szerint hárman meghaltak, több embert pedig kórházba szállítottak. Közülük egy helyzete válságos. Úgy tudni, hogy az egyik halálos áldozat a balesetet okozó sofőr, a másik kettő pedig vétlen volt, szabályosan közlekedtek a Suzukiban. 

A szemtanúk szerint a kocsiban ülőknek esélyük sem volt, az autó eleje ugyanis valósággal eltűnt, az egyik holttestet csak a tűzoltók tudták kiemelni a roncsokból.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás