Kellemetlen: élő adásban bukott le a hűtlen vőlegény, alig hitt a fülének a menyasszonya

A párja, és még több ezer másik ember füle hallatára.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.24.
hűtlenség élőadás megcsalás lebukás

Szokták mondani, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Egy hűtlen férfi most nemhogy eltört, hanem konkrétan milliónyi darabjaira hullott, miután egy rádiós műsor élő adásában bukott le a leendő felesége és a fél világ füle hallatára, hogy megcsalja a partnerét. A férfi ugyanis amikor lehetőséget kapott rá, hogy egy csokor rózsát küldjön élete szerelmének, nem a menyasszonyát nevezte meg, hanem a szeretőjét. Az adásban pedig eközben lenémítva a menyasszonya is vonalban volt. Kínos részletek következnek.

szív, törött szív, szerelem
Élő adásban tört össze a szíve egy menyasszonynak / Fotó:  unsplash.com (Ilusztráció)

Egy amerikai rádió, a Channel 955 Detroit csapata felültetett egy hűtlen férfit, és az adásuk során bizonyították be a menyasszonya számára, hogy megcsalja őt a párja. A Jen nevű asszony bátortalanul kereste fel őket, hogy már két éve jegyben jár a szerelmével, de a vőlegény néhány hónappal ezelőtt leállította az esküvő szervezését. Kíváncsi volt rá, hogy vajon mi lehet a háttérben, egy pillanatnyi összeomlás vagy valami más, ezért a csapat segítségét kérte.

A műsorvezetők megkérték Jent, hogy némítsa le a telefonját, a rádiósok pedig felhívták a párját. Azt mondták neki, hogy ha válaszol két kérdésükre, akkor egy csokor rózsa lesz a jutalma. A férfi belement a játékba. A műsorvezetők számára elárulta, hogy az elmúlt fél évben nem vett virágot, viszont a párja nagyon szereti a rózsát, és a következő hónapokban biztos szükség lesz „sok virágra”. 

Ezután a műsorvezetők megkérdezték tőle, hogy kinek szánja a virágcsokrot, majd önbizalomdúsan rávágta a férfi, hogy a barátnőjének, Allynek. Mondanunk sem kell, hogy a menyasszonya, Jen teljesen ledöbbent a hír hallatán, teljesen le is fújta az esküvőt

– számolt be róla a Unilad.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás