Kegyetlen híreket kapott a fiatal apuka: soha nem láthatja a gyermekeit felnőni

Sokkolta, amit az orvosok közöltek vele. Nem érti a férfi, hogy lehetséges mindez.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.
betegség rák tüdőrák

Eleinte csak száraz köhögésre panaszkodott a fiatal apuka, hamarosan azonban a legkegyetlenebb hírrel kellett szembenéznie: nem elég, hogy rákos, de a betegség már a teljes szervezetében szétterjedt, így bizonyosan gyógyíthatatlan. Ráadásul a 35 éves férfinak nemcsak azt kell elfogadnia, hogy két kisgyermekét nem látja felnőni, de sajnos egy ilyen betegségnél már abban sem lehet biztos, hogy a harmadik születésénél ott lehet a párja mellett. Az angliai Crawley-ban élő Lewis Daines tavaly decemberben kezdett köhögni. Tél volt, ráadásul ápolóként sokat dolgozott, nem tulajdonított neki különösebb figyelmet. Februárban is csak a felesége, Vicky unszolására kereste fel a háziorvosát, aki ugyancsak legyintett: csupán köhög, nem kell aggódnia. Amikor azonban később már váll- és mellkasfájdalom is jelentkezett nála, ismét orvoshoz fordult. Ekkor már tüdőgyulladásra gyanakodtak, és kapott egy marék antibiotikumot. Azonban ez sem segített. Ekkor derült ki pár vizsgálat után: a tüdejében van egy daganat.

Vicky Danies, GoFundMe
Lewis már csak azt szeretné, ha terhes felesége, valamint két, már megszületett gyermeke mellett minél többet ott lehetne – Fotó: GoFundMe

Sajnos azonban a rossz hírek ezzel sem értek véget. Az első vizsgálatokat ugyanis újabbak követték, melyek során bebizonyosodott: a rák már továbbterjedt. Gyógyíthatatlan és halálos. Lewis nem is érti, hogy lehetséges ez: soha nem dohányzott.

Azt hittem, a legrosszabb lehetőség, hogy rákos vagyok és megműtenek. Így amikor közölték, hogy gyógyíthatatlan, azt elég nehéz volt megemészteni. Úgy vélik, jó pár éve nőhetett a daganat, tényleges tünetek nélkül. Szóval most inkább arról van szó, hogy időt nyerjünk, nem arról, hogy meggyógyítsanak

 – magyarázta a férfi a The Sunnak, hozzátéve: kezelés nélkül 4-7 hónapot jósolnak neki, de persze bármikor megtörténhet az elkerülhetetlen. Sajnos kezeléssel sem sokkal jobbak az esélyei.

„A kezelésnél nem tudják, hogy reagálsz. Reagálhatsz jól is, és akkor lehet még pár éved, egyszerűen nem tudják.”

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás