Egy kisváros állítja, földönkívüliek vigyáznak rájuk: „Nem vagyunk egyedül”

Újabb rejtélyes felvétel bizonyítja a városka lakóinak az igazát.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.12.
Módosítva: 2024.07.12.
fénykorong földönkívüli UFO Mexikó

A TikTok-on megosztottak egy videót, amelyen állítólag egy ufó repül az égen egy mexikói város felett. A mexikói Tamaulipas államban található Tampico lakói már régóta állítják, hogy a város a földönkívüli aktivitás melegágya.

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Ezt a legutóbbi esetet egy fiatalember fényes nappal örökítette meg. A 22 másodperces felvételen egy szürke tárgy látható, ami lassan mozog a felhők között. 

„Nagyon gyakran lehet látni őket. Meglep, hogy az emberek még mindig azt hiszik, hogy mi vagyunk az egyetlenek a végtelen univerzumban” – válaszolta az egyik helybéli a nyilvánosságra hozott felvételre. Egy másik azt írta: „Nem vagyunk egyedül”. Azonban nem mindenkit győzött meg a felvétel, egy másik kommentben az állt: „Én nem látok semmit.”

A videó tovább szítja a Tampico lakói által terjesztett bizarr elméletet, miszerint a várost földönkívüliek védik. A helyiek úgy vélik, hogy a Miramar Beachtől mintegy 13 km-re van egy víz alatti idegen bázis. Azt állítják, annak köszönhetően nem érte a várost trópusi vihar vagy hurrikán 1966 óta. Abban az évben az Inez vihar után az emberek szerint időnként fénykorongok jelennek meg, amik aztán a tengerbe vesznek. Az elmélet olyannyira teret nyert, hogy ma már földönkívüli fesztiválokat tartanak a környéken.

Van azonban egy unalmas tudományos magyarázat arra, hogy Tampico miért tűnik védettnek a hurrikánoktól. Tamaulipas déli partjainak közelében a víz valamivel hűvösebb, mint délebbre vagy északabbra. A tudósok szerint a hűvösebb víz „behúzza” a légtömegeket, és így a hurrikánokat északra, az USA vagy Dél-Mexikó felé tereli. Ugyanezen a partvidéken több más város is található, amelyeket hosszú ideje nem értek közvetlenül hurrikánok.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás