Az esküvőjéről, bilincsbe verve vitték el a rendőrök a menyasszonyt

A nő 11 év múlva szabadulhat.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.17.
bűncselekmény letartóztatás rendőrség menyasszony esküvő

Ami egy menyasszony álomnapjának kellett volna lennie, az egy rendőrautó hátuljában ért véget, mivel az egyenruhások a saját esküvőjén tartóztatták le, és 11 évre börtönbe zárták.

A rendőrök az esküvőn tartóztatták le a menyasszonyt Fotó: Pixabay

Nancy Lizeth Rodriguez Guadarramának arra sem volt ideje, hogy felvágja az esküvői tortáját, előbb jöttek érte a rendőrök, és azonnal kattant a kezén a bilincs. A nőt őrizetbe vették, amikor megérkezett a templomba, és a fehér menyasszonyi ruhájában vitték az ügyészség elé

A leendő férjének, Clemente Mendiola Martineznek sikerült elmenekülnie a templomból. Ám a mexikói Villa Guerrero városában holtan találták az autójában, a jármű körül pedig több mint 200 töltényhüvely volt a földön.

Rodriguezt a tavaly december 3-i letartóztatása után 11 év és hat hónap börtönbüntetésre ítélték erőszakos rablásért. Az ügyészek sikeresen bizonyítani tudták, hogy a nő a Familia Michoacana bűnszervezet tagja volt, és részt vett egy 2022. márciusi erőszakos rablásban.

A nyomozás megállapította, hogy a hölgy egy másik nővel és két férfi bűntársával együtt pénzt lopott egy áldozattól a mexikói Tenango del Valle településen. Az áldozat feljelentést tett az ügyészségen, aminek köszönhetően Rodriguezt azonosították és nyomozást indítottak ellene – írja a Metro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás