„Összetörték a szívünket” – fiatal szerelmespár halt meg a múlt heti horrorbalesetben

A páros családját teljesen összetörte a gyász.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.18.
halálos baleset frontális karambol gyász búcsú

Frontális karambol történt csütörtök délután a brit A477-es autópályán Red Roses falu magasságában. A 25 éves Katie Worell és párja, a 27 éves Adam Muskett éppen a kis Ford Fiestájukkal haladtak az autópályán, amikor összeütköztek egy Jaguarral, amelyben szintén ketten utaztak. Az ütközés során a fiatalok a helyszínen belehaltak a sérüléseikbe. A másik kocsi utasai azonban a saját lábukon tudtak kiszállni az autójukból, és bár kórházba szállították őket, a sérüléseik nem voltak komolyak. Most két család gyászolja az elveszített fiatal rokonait. 

ápolónő, kórházi dolgozó
Ketten meghaltak, ketten megsebesültek a frontális karambol során /Fotó: Pexels

Katie-re a családja „szerető lányként, nővérként, unokaként, unokahúgként és unokatestvérként emlékeznek". Erről beszélt az elhunyt lány családja a Metro magazinnak.

Teljes életet élt, szeretett utazni, és olyan sok mindent elért ilyen rövid idő alatt, mesterdiplomát szerzett és keményen dolgozott. Kimondhatatlanul szerette a barátait és Adamet is. Katie kedves volt, gondoskodó, gyönyörű. Az életünk már soha nem lesz ugyanolyan nélküle.

Adam családja hasonló sorokkal búcsúzott a tragikusan fiatalon elhunyt rokonuktól.

Szerető fiú, testvér, unoka és unokaöccs. Nagyon szerette az életét, a barátait, a városát Tenbyt, a futballt és Katie-t természetesen. Hogyan haladjunk tovább nélküled? Nagy és kedves szíved, és pimasz mosolyod nélkül. Összetörték a szívünket, de örökké büszkék leszünk rád

– zárta sorait a fiú családja.

A lap beszámolója szerint jelenleg is folyik a baleset vizsgálata és a rendőrség tanúkat keres az ügyhöz. Beszámolójuk szerint a másik kocsiban utazó 27, illetve 33 éves utasok nem sérültek meg komolyabban. A nyomozás folytatódik, hogy kiderüljön, hogy ki hibázott a baleset során.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás