Most érkezett: elhunyt a tinédzser lány, aki belezuhant a vidámpark medencéjébe

A 13 éves lány a kórházba szállítás után veszítette életét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.01.
medence baleset fulladás vidámpark

Tragédia történt egy orlandó-i élményközpontban a Discovery Cove-ban. Kedd délelőtt ugyanis a vidámpark dolgozói egy fiatal lányt találtak a medencéjükben, aki nem reagált semmire. A 13 éves Anna Beaumontot kritikus állapotban szállították kórházba, azonban a gyors segítség ellenére is életét veszítette. Szerda reggel a Orange County seriffhivatala megerősítette, hogy a gyermek életét nem tudták megmenteni, a halálát fulladás okozta, miután véletlenül a vízbe zuhant a parkban.

víz fulladás
A medence vízébe fulladt meg a tinédzser lány /Fotó: Pexels

A Metro magazin számolt be a szomorú halálesetről, mint írták a tragédia körülményeinek vizsgálata jelenleg is zajlik, azonban a kezdeti információk alapján a rendőrség azt gyanítja, hogy egy véletlen balesetről van szó.

Az élményparkról azt írják, hogy ez egy "all-inclusive" nappali üdülőhely, ahol a családjával bárki kísérő nélkül bárki körbe járhat, és kipróbálhatja a medencéket, a delfinekkel úszást, vagy éppen az itt található játékokat. 

A Parkban nincsenek szabályok, vagy kerítések, mindenki a saját tempójában tervezheti meg a kalandjait. 

- olvasható az élményközpont weboldalán. Úgy látszik azonban, hogy a kislány a családja nélkül indult felfedező útra, ez okozhatta a balesetet.

A megrázó incidens szinte napra pontosan egy évvel azután történt, hogy egy hároméves kisfiú szintén egy medencében veszítette életét a texas-i Camp Cohen víziparkban, hasonló körülmények között.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás