Menczer Tamás: Ne küldjünk katonákat, és ne akarjanak atombombákat bevetni! – Videó

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója új videót osztott meg a Facebook-oldalán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Menczer Tamás béketeremtés Magyarország

Menczer Tamást az RTL Klub újságírója kérdezte meg, hogy szerinte mennyi esély van rá jelenleg, hogy kirobbanjon egy atomháború. Majd azt állította, hogy a Fidesz-kommunikációban egyre gyakrabban előkerül az atomháború-fenyegetettség. A politikus nem habozott, azonnal megadta teljes és őszinte válaszát. 

Menczer Tamás / Fotó: Facebook

„A probléma az, hogy ez nem a Fidesz-kommunikációban kerül elő, hanem például a francia elnök kommunikációjában. Emmanuel Macron francia elnök többet és nagyobb természetességgel beszél atombombákról és atomfegyverekről, mint mi arról, hogy igyunk egy pohár vizet. Tehát nem mi beszélünk erről. Mi azt mondjuk, hogy ne legyenek atombombák. Ne küldjünk katonákat, és ne akarjanak atombombákat bevetni. Erről nem mi beszélünk, pontosabban mi úgy beszélünk, hogy ezt elutasítjuk. A francia elnök például támogatja ezeket, és a háborúpártiak, őket kell legyőznünk” – hangsúlyozta Menczer Tamás, majd hozzátette: 

„Magyarországon a baloldal a háborúpárti baloldal, és a többi országban pedig a nemzetközi háborúpárti erőknek 9-én, és aztán novemberben a béketeremtésre kész és képes Trump elnöknek kell nyerni Amerikában, és ha ez a két feltétel teljesül, akkor ezt a háborúba tartó hajót meg tudjuk fordítani. Mindkettő fontos! Nekünk itt kell választást nyernünk, Donald Trumpnak, aki békepárti, meg Amerikában.”

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás