Ezeknek a csillagjegyeknek kell ma páncélt emelniük a szívük köré

Mutatjuk, mit jósolnak a csillagok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.07.
Módosítva: 2024.06.07.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. június 7. Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napot kettévágja a Hold jegyváltása, ami délelőtt még a pörgős Ikrekben, majd délután már az érzékeny Rák jegyében halad. Tulajdonképpen pont jó ez így önnek péntekre: délelőtt hatékonyan halad a feladatokkal, este pedig romantikázhat!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napra kettősség jellemző, és ez megfejelve az egész heti fáradtsággal könnyen hozhat kis hangulatingadozást, feszültséget. Lehetőleg tartsa magát a tervhez egész nap, és ne engedje magát eltántorítani a céljaitól.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Adódhat ma egy szituáció, amikor úgy érzi, hogy el kell mondania a véleményét olyan kérdésekben, melyek sokakat érintenek. Ha csatába indul, csakis erős lelki páncélzattal tegye, különben megsérülhet. Képviselje a véleményét, de ne menjen bele személyeskedésbe!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Rák Hold intuitív meglátásokat hozhat délután. Különleges megérzések, meglátások, sugallatok – erre számíthat. Ma éjszaka figyeljen oda az álmaira, mert lehet köztük olyan, ami többletjelentést hordoz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Talán egy kicsit túlvállalta magát és közel jár ahhoz, hogy bedobja a törölközőt egy ügyben, de legyen még egy kicsit türelmes és kitartó. Történhet ma ugyanis valami, ami egy csapásra megváltoztatja a viszonyokat, és akkor sajnálni fogja, ha idő előtt kiszállt a játszmából.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Rák Hold értékes meglátásokat hoz érzelmi kérdésekben, mert ma képes a szokásosnál nagyobb érzékenységgel viszonyulni a másikhoz. Nagyon jó hangulatú estét jeleznek az égi folyamatok, töltse meghitt hangulatban a szeretteivel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valaki ma kritikát fogalmazhat meg azzal, amit mond, vagy tesz. Néha, különösen, ha kíméletlen köntösben érkezik, nehéz nyugodtan reagálni a minket ért vádakra, de ön próbáljon mégis higgadt maradni. Kezelje helyén a dolgot!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Fontos, hogy kifejezzük az érzéseinket a másik irányába. A Rák Hold ma különös érzékenységet hoz, érdemes emlékeztetni azokat, akik fontosak önnek, hogy mennyire szereti őket, még akkor is, ha ez egyértelmű.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha teheti, a mai napot már vegye egy kicsit lazábbra. Tartson szünetet munka közben vagy csak pihenjen, üljön be egy kávéra valahová. Lazítsa el magát, mert ha nem teszi, előbb-utóbb elveszíti a jókedvét. Pedig az nem jellemző önre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha nyugodt és tartalmas életet akar, akkor meg kell találnia az egyensúlyt az élet minden területén. A munka és a pihenés tengelyén is. Büszke lehet az e heti teljesítményére, de most nagyon fontos lenne egy kicsit végre lazítania.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön néha fojtogatónak érzi, ha a másik túlságosan kifejezi a ragaszkodását, és ma egy kapcsolatában ez a helyzet állhat elő. Ha így van, tegyen meg mindent, hogy végre szabad levegőt szívhasson! Jelezze az illetőnek a határokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Rák Holdnál bizony könnyebben megerednek a könnyek. Érdemes ezt az estét a párjával kettesben tölteni, mert most igazán (újra) közel kerülhetnek egymáshoz. Mindkettejüknek meglesz az affinitása és nyitottsága átbeszélni a fontos kérdéseket.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás