Hólyagok jelentek meg a baba száján, sokkoló diagnózist kaptak a szülők

Először az orvosok is azt hitték, hogy apróságról van szó. Szerencsére még időben kiderült a valódi probléma!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.02.
baba herpesz diagnózis szívbetegség

Megsemmisítő diagnózist kaptak a szülők, miután herpesz gyanújával kórházba vitték a babájukat. Gabrielle Bryan és Tyler Rees arra figyelt fel, hogy hatnapos kisfiúk, Bertie ajkán hólyagok jelentek meg.

Az Angliában élő, gloucesteri házaspárnak először azt mondták az orvosok, hogy a hólyag nem jelent komoly problémát, de egy későbbi vizsgálat szívzörejt mutatott ki a kicsinél. Az ezt követő vizsgálatok során kiderült, hogy a baba egy olyan veleszületett szívbetegségben szenved, amelynek következtében a szív két kamráját elválasztó falon lyuk található. 

A legrosszabbra gondoltunk. Azt hittük akkor, elveszítjük a babánkat!

– nyilatkozták az első sokk kapcsán a szülők. Ezután azonban kapcsolatba kerültek más szülőkkel és gyerekekkel, akik hasonló kihívásokkal néztek szembe és sok tanácsot kaptak tőlük – írja a Mirror. Bár azt nem részletezték, hogy Bertie esetében mi lesz a pontos kezelési terv, a hasonló betegséggel küzdőknél elég lehet a gyakori orvosi ellenőrzés és a tünetek gyógyszeres kezelése. Súlyos esetben azonban műtéti beavatkozás is szükségessé válhat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás