Helyi vállalkozásokkal működik együtt a SPAR

Már 285 üzlet várja a vásárlókat a SPAR franchise hálózatában. A vállalat tizenkét éve indította el franchise programját, az első partnerüzlet Móron nyílt meg, majd folyamatosan bővült a családi tulajdonban lévő franchise-egységek száma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
SPAR promóció árukínálat együttműködés

Ezek az üzletek összesen több mint 3500 kereskedelmi szakembernek adnak biztos megélhetést. A franchise partnerek éves forgalma tavaly meghaladta a 134 milliárd forintot, ami jól mutatja, milyen erő van a helyi kiskereskedelemben. A partnerhálózathoz tartozó üzletek közül 87 OMV, 65 pedig Orlen töltőállomásokon található meg, így akár tankolni is lehet bevásárlás előtt vagy után – írja az Origo.

Forrás: SPAR

A minőség a legfontosabb szempont

A franchise üzletekben magas minőségű SPAR termékeket kínálnak, például a vállalat Regnum húsüzemeiben készülő, mindig friss és kedvező árú húsokat, valamint az üllői SPAR enjoy.convenience üzem kényelmi termékeit is. Ezek mellett adott térségre jellemző termékek bővíthetik a választékot ezekben a boltokban, ahol ugyanúgy használni lehet a SuperShop hűségkártyát is. 

A franchise üzletek akár egyedi nyitvatartás szerint is működhetnek, így sok esetben igazodnak például egy-egy forgalmasabb időszakhoz vagy épp a turisztikai szezonhoz.

A partnereknek is megéri

A SPAR partnerek számára is számos előnnyel jár az együttműködés: 

a több mint 16 ezer termékből álló árukínálat mellett logisztikai és oktatási szolgáltatások, informatikai és szakmai segítség, komplex marketingtámogatás és promóció áll rendelkezésükre. A csatlakozó üzletek nagyszabású felújításon és korszerűsítésen esnek át, hogy hatékonyan és környezetbarát módon működjenek.

A SPAR programja nem áll meg, folyamatosan bővül a hálózat a motivált, elhivatott, a szigorú kritériumoknak és elvárásoknak megfelelni akaró helyi vállalkozásokkal. A SPAR célja, hogy mindenki számára elérhető közelségben legyen egy olyan üzlet, ahol a SPAR-nál megszokott minőséggel és magas színvonalú kiszolgálással találkozhatnak a vevők nap mint nap.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás