Elő a zsepikkel, ilyen megható lánykérést még biztosan nem láttál!

„Először azt hitte, hogy csak egy pusziért rohanok ki” – mondta a lapunknak nyilatkozó Büki Levente, aki egy hatalmas góllövés után rohant le a pályáról, hogy megkérje párja, Dzsenifer kezét.



Megosztás
Szerző: Bagó Bernadett
Létrehozva: 2024.06.28.
Toponár SE góllövés boldogság lánykérés

Hatalmasat ment az a videó a közösségi média oldalakon amiben az látható, hogy góllövés után egy focista hatalmas örömmel rohan oda párjához, majd mikor odaér, letérdel és felteszi a nagy kérdést számára. Vigyázat, szem nem marad szárazon! 
 

Kivágott képünk a videóból  Fotó: Büki Levente

A gólnál látszik, hogy mutogatok kifelé, de ez igazából a bátyámnak szólt, mert nála volt a gyűrű. Amikor odaértem a korláthoz, odaadta a gyűrűt, a párom lejött egy »pusziért«, de teljesen mást kapott, nagyon meglepődött, el is sírta magát.

Első látásra szerelem volt

Levente és Dzsenifer tavaly ismerte meg egymást, amikor Levi Németországban dolgozott, míg Dzsenifer itthon. Amikor hazajött Magyarországra, első látásra szerelem szövődött a fiatalok között, minden nap találkoztak, majd végül novemberben összeköltöztek.

Levente bevallotta nekünk, hogy sokáig vacillált azon, hogy mégis hol és mikor kérje meg szerelme kezét, de végül úgy döntött, hogy annak az egyesületnek (Toponár SE) a pályáján fogja feltenni a nagy kérdést, amelyiken 7 évig rúgta a bőrt. „Úgy gondoltam, hogy nem meccs előtt vagy után, hanem közben fogom megkérni a kezét, mert úgy még extrémebb és meglepőbb.”

Eltervezte az egészet, de nem akart jönni a gól

Esküvőjük idén még nem lesz, de az elkövetkező 1-2 évben sort fognak keríteni rá. A gyermekvállalás kérdésére lapunknak elmondta, hogy nagyon szeretnének majd a jövőben (a szavaival élve) egy kis Bükit.
 Csapattársainak az öltözőben mondta el, hogy lánykérésre készül, akik nagyon meg voltak lepődve, de támogatták Levente ötletét. Szándékosan a legtöbb passzt neki adták, hogy sikerüljön a terve és tudjon lőni egy gólt a nagy kérdés előtt. A focista elmondása szerint nagyon izgult és 3-4 ziccert ki is hagyott, amiket régebben hibátlanul belőtt. „Végre viszont csak jött az az egy gól, amitől megkönnyebbültem és már futottam is ki a páromhoz.”

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás