Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit





Efoglalták és lezárták. Senki más nem léphetett be.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.05.05.
Módosítva: 2024.05.05.
Magyar Péter baloldali kocsi

Még a meglehetősen barátinak mondható 444 propagandistáit sem akarták átengedni, pedig csak a büfékocsiba mentek volna. Ahogy a 444 írta: Magyarék egy egész vasúti kocsit elfoglaltak, sőt azt lényegében le is zárták.

A kocsi elején és végén Magyar testőrei állnak, és szigorúan ellenőrzik, hogy ki léphet be oda. Ez azért jelent problémát, mert a kocsi a szerelvény közepén van, így például a vonat elején lévő büfékocsihoz csak azon keresztül lehet eljutni, de olyanok is lehetnek, akik rossz kocsiba szállva ezen keresztül juthatnak el a helyükre” –méltatlankodik az évek óta Soros György pénzelte orgánum

 

Munkatársaikat a helyükre tartva állította meg két, magát önkéntes kalauzként szolgálatba helyező testőr a Magyar-féle kocsi elején. Amikor mondták, hogy a helyükre mennek, előbb kikérdezték, hogy hová szól a jegyük – egyikük engedelmesen fel is mutatta –, hogy hol szálltak fel, majd különválasztották őket, és egyszerre csak egyikük mehetett át a kocsin. Minderre természetesen semmiféle joguk nem volt.

 

Az önkényeskedő testőrök nem adtak arra semmiféle magyarázatot, hogy Magyar Péter mitől fél ennyire, csak annyit mondtak, hogy Magyar beszédet tanul, ezért nem szabad őt zavarni azzal, hogy bárki közlekedik a vasúti kocsiban.

Áthúzott nadrágszíjas plakátok fogadják anyák napján Debrecenben azt a Magyar Pétert, aki  felesége, Varga Judit elmondása szerint sok egyéb mellett azzal is terrorizálta, hogy a nadrágját, szíjjal együtt, az arcába vágta.

 

Magyar Péter, akiről nemrég az is kiderült,  hogy elszimulált, elhazudott egy öngyilkosságot, máris dühödten provokációt emlegetett.

 

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke az Indexnek nyilatkozva tuskóságnak nevezte, hogy a Tisza Párt alelnöke anyák napjára szervez demonstrációt. Mint mondta, az ötlet „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi. Szerinte Magyar Péterben „semmi normális gesztus nincs, ami jól jellemzi a személyiségét is”. Hozzátette, normális esetben az emberek születésnapon sem tartanak gyászünnepséget, ahogy október 6-án sincs örömparti. Magyar Péter helyében inkább venne egy csokor virágot a volt feleségének, Varga Juditnak, mert bármi történt, csak „szült neki három gyermeket”.

Kósa Lajos nem ért egyet azzal, hogy a Tisza Párt alelnöke egy jobbközép erő lenne.

Magyar Péter egy tőrőlmetszett ballibsi, baloldali ellenzéki erő, nem is tőlünk veszi el a szavazatokat

– fejtette ki a Fidesz alelnöke.

Hozzátette, Magyar Péter személye leginkább a Demokratikus Koalícióra, Gyurcsány Ferencre és a Momentumra veszélyes, nem a Fideszre. Kósa Lajos szerint Magyar Péter legalább annyira jobboldali, mint Márki-Zay Péter.

Arra a kérdésre, miért szerepel egy hirdetésben a Demokratikus Koalíció elnöke és Magyar Péter, Kósa Lajos elmondta, a Tisza Párt elnöke pont olyan, mint Gyurcsány Ferenc. Úgy látja, a közös pont a két politikusban, hogy külföldről fizetik őket. 

Megjegyezte, „akinek egy kicsi esze van, az tudja, hogy Magyar Péter egy olyan csávó”, aki titokban, zsarolási céllal hangfelvételt készített a saját feleségéről. Mint mondta, ezt nem a Fidesz találta ki, és »az iPhone-nak a gombját nem Rogán Antal nyomogatta az asztal alatt«. Kósa Lajos szerint »a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember«.

Magyar Péter anyák napi tüntetését nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulatnak tartja. Véleménye szerint ilyenkor örülnek egy olyan messiásnak, mint a Tisza Párt alelnöke. Hozzátette, a politika egy hosszútávfutás, Magyar Péter viszont még egyetlen választást sem élt át.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás