Menczer Tamás: Csak a magyar emberek támogatásával tudjuk a békepárti pozíciónkat megőrizni

Egyre aggasztó háborús javaslatok kerülnek elő az Európai Unióban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.18.
Menczer Tamás Választás 2024 béke

Egyre fokozódik a háborús pszichózis az Európai Unióban – derül ki Menczer Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselőjének szavaiból, aki egy friss tévéfelvételt tett közzé a Facebook-oldalán.

Menczer Tamás: „Mi sem atombombáról, sem katonák küldéséről nem akarunk hallani” (Fotó: Marton_KOVACS)

„A sorkatonaság kapcsán Markus Söder bajor miniszterelnök azt mondta, kell egy mesterterv a sorkatonaság visszaállítására Németországban. (...) Manfred Weber néppárti és háborúpárti elnök már az európai dimenziókról beszélt. Hogyan lehet ez összeurópai dimenzióban. És ehhez hozzátesszük, hogy Macron elnök meg Joe Biden frakcióvezetője, tehát a demokraták Amerikában már azt mondják, hogy ha az oroszok áttörik a frontot, akkor be kell menni katonával, akkor összeáll a kép. Sorozás, kötelező sorkatonaság és katonák beküldése Ukrajnába”
– mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Majd rátért a másik aggasztó háborús kérdésre, az atombombára.
„Ugyan a franca elnök azt mondta, hogy ők 1500 kilométere vannak, de mi meg itt vagyunk a szomszédban. tehát mi sem atombombáról nem akarunk hallani, sem katonák küldéséről, ezért mondjuk azt, hogy a 9-ei választás tétje háború vagy béke, és csak a magyar emberek támogatásával tudjuk a békepárti pozíciónkat megőrizni.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás