Gyanús férfi tartja rettegésben a csepelieket, ezt csinálja

Gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek a csepeliek, akik most nem tudják, mitévők legyenek. A férfi a házak körül lődörög, benéz a házak udvarára és figyel, így nem csoda, hogy betöréstől tart a lakóközösség.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.05.28.
Módosítva: 2024.05.28.
lopás gyanús bűntény kukkol rablás

Jobb félni, mint megijedni, tartja a bölcs mondás, amit bizony a csepeliek is jól megszívleltek. A napokban kikerült egy fotó és egy bejegyzés egy csepeli Facebook-csoportba, mert egy csepeli lakos szerint egy idegen férfi a környéken lődörög, és igen furcsán viselkedik. A poszt szerint a férfi a Szilvafa, Vadász utca környékén pásztázza a környéket, ami gyanút ébresztett a posztolóban.

Sadness,And,Depression,Concept,In,Adolescent,Age,,,Teenager,Walking
Gyanús férfi kukkol be a csepeliek udvarára – Képünk illusztráció / Fotó: Phoenixns

Csepel-Háros, Szilvafa, Vadász utca környékén a képen látható illető néz be házakhoz, gyanúsan, furcsán viselkedik, nem ismeri valaki? Nem keresi valaki?

– szól a bejegyzés, melyre azonnal többen is reagáltak, így kiderült, nem csak a bejegyzés írója figyelt fel ezekre a különös eseményekre. Van, aki úgy véli, a férfi egy közeli benzinkúton is követett el bűncselekményt.

Azt írják, hogy az OMW kúton rablás miatt keresik

– írja egy kommentelő. Természetesen a Metropol azonnal felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudja, valóban történt-e rablás az említett helyszínen. Az esettel kapcsolatban a rendőrség elmondta, hogy az említett benzinkúton valóban történt rendőri intézkedés, ám nem rablás, hanem lopás vétségének gyanúja miatt. A nyomozás jelenleg is tart, az elkövető azonosítása és felkutatása folyamatban van.

Többen arra is panaszkodnak, hogy megszaporodtak a betörések a környéken, ám a rendőrség ezt nem erősítette meg.

Terepszemle…, kicsit sok lett a betörés mostanában Csepelen. Jó lenne már elkapni őket

– írja a csoport egyik tagja, ám a rendőrség szerint az említett környékről az elmúlt időszakban nem érkezett bejelentés kapitányságukra.

Bár egyelőre úgy tűnik, nincs szó szervezett rablássorozatról, sőt az sem bizonyított, hogy a lefotózott férfinak bármi köze lenne a benzinkúti lopáshoz, azért nem árt az óvatosság. Amennyiben valami szokatlant észlel, tegyen bejelentést a XXI. kerületi Rendőrkapitányságon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás